mynewspapers.net

Balding män frisyrer

Balding män frisyrer


Håravfall kan vara en traumatisk upplevelse för män. Det är ett tecken på att deras ungdom är slut, det gör dem att känna sig mindre attraktiva och det kan urholka deras förtroende och självkänsla. Ersätter behandling är dyrt och inte alltid effektivt, men lyckligtvis finns det några frisyrer som tillåter män att gå skallig på en graciös och tilltalande sätt.

Raka bort

Ett mycket populärt alternativ för moderna män som är skallighet är inte att dölja deras hårbotten, men att blotta det helt. En partiell hår eller en chef för gallring hår gör en människa ser svag och hjälplös mot naturen; ett huvud rakat skallig gör en man ser (och känner) som han har fortfarande kontroll över hans utseende. En flintskalle är ett bra val för män vars huvud är storlek proportionellt och har en fin, slät form (utan knölar). En flintskalle kan göra en man ser yngre än han skulle göra om han hade hållit sin gallring eller vikande hår. Ett rakat huvud åtföljs ofta av en förändring i ansiktshår att ge ansiktet ett helt nytt gjort-över utseende.

Militära Cut/Stäng gröda

Balding män frisyrer


En militär stil borste cut är populära för män med gallring hår eller vikande änkepension toppar. Ett kortklippta militär stil snitt har en maskulin utseende och döljer det faktum att håret vikande. En kortklippta eller kort och rak frisyr är ett bra alternativ för män med gallring hår som vill ha en mer avslappnad look än militära frisyr. Dessa frisyrer har blivit populära tack vare kändisar som fotboll stjärniga David Beckham.

Comb-Over

Män som bär en "comb-over" har varierande framgång. En kam-over var en gång ett populärt alternativ för män som hade massor av hår på sidorna men lite eller ingen på topp; de skulle helt enkelt växa hår på sidorna och kamma det över toppen av huvudet till andra sidan. Dessa är oftast mycket lätt att upptäcka och kan vara mer pinsamt än visar håravfall för vad det verkligen är, så män som en gång gynnad comb-over nu idrottsliga mer fashionabla flintskalliga.

Fauxhawk

Fauxhawk är en mer modern (och mildare) anpassning av den klassiska punk-rock frisyren. Istället för rakning håret runt toppen av huvudet helt, bäraren håller det kort, och håller håret på toppen av huvudet något längre. Mitten är spikade upp för en cool och modern look.