mynewspapers.net

Bald eagle hantverk för barn

Bald eagle hantverk för barn


Bald eagle är en nationell symbol och ikoniska fågeln är med på valuta, presidentens tätningen och på många andra sätt i USA. Den utrotningshotade fågeln finns endast i Nordamerika. För patriotiska hantverk eller lektioner om hotade arter, kan skallig örn hantverk vara en konstruktiv och kreativ verksamhet för barn.

Toalettpapper rulle Bald Eagle

Skapa en stående skallig örn med en rulle toalettpapper. DLTK hantverk för barn hemsida har en utskrivbar mall att använda på din toalett pappersrulle för att göra en enkel skallig örn med färgat papper, sax och lim. Bald eagle kan läggas till patriotiska inredning, eller används enbart som en utrotningshotad art projekt. Detta hantverk är säkert för barn mellan 3 och upp, kräver men tillsyn av en vuxen.

Handavtryck utstansade Bald Eagle

Skapa en skallig örn ur två handavtryck och ett fotavtryck. Använd fotavtrycket som en kropp och handavtryck som vingar. Limma dem ihop och dekorera huvudet av din eagle med vita fjädrar klippa ur vitboken. Använd markörer eller kritor för att rita ögon på din eagle. Lägga till en näbb med en näbb form klippa ur gula konstruktion papper. Häng din örn på en vägg eller anslagstavla. Detta hantverk är säkert för barn mellan 3 och upp, kräver men tillsyn av en vuxen.

Patriotiska Eagle

Göra en patriotisk skallig örn för självständighetsdagen eller någon annan tidpunkt du skulle vilja fira Amerika. Använd mallen utskrivbara-färgad eller svart och vitt från första skola webbplats och utskuren formerna. Tejpa eller limma dem tillsammans för en patriotiska dekoration för din semester parti eller för att välkomna hem en soldat. Detta hantverk är säkert för barn mellan 3 och upp, kräver men tillsyn av en vuxen.