mynewspapers.net

Bakpulver ringdiagram recept

Bakpulver ringdiagram recept


Bakning-pulver munkar har varit en del av vår historia i decennier. Frälsningsarméns inrättat ett ringdiagram butik under krigstid för soldater och använde bakpulver burkar för att skära munkar ur degen, därav namnet. Moderniserade receptet är enklare och använder traditionella ingredienser. Bakpulver munkar kräver mindre tid att koka än jäst munkar eftersom jäst munkar kräver jäsning. Att göra din egen bakpulver munkar kräver några ingredienser. Donut receptet är billiga att göra och kräver endast 20 minuter av din tid.

Instruktioner

• Blanda ägg och socker i en bunke. Fortsätt att blanda tills sockret löser sig och äggsmeten visas ljusare i färg.

• Lägga till mjöl, bakpulver, salt, mjölk, mjukt smör och kanel i äggsmeten. Blanda tills det finns inga klumpar och smeten är slät. Placera i kylskåp i 30 minuter degen svalna.

• Använd en brödkavel för att rulla ut degen till 1/4-tums tjock. Använda en donut cutter eller en pizza cutter klippa ut munkar. Om du använder en pizza cutter, kom ihåg att klippa ut en mindre cirkel i mitten för ringdiagram hålet och att använda en bit kartong eller botten av ett glas som en mall så att munkar är samma storlek. Låt bakpulver munkar kan sitta i 15 minuter.

• Förbered fritösen genom att värma oljan. Kontrollera oljan tempererade och börja lägga till munkar när temperaturen är minst 176 grader C. försiktigt placera munkar i fritösen.

• Vänd varje munk som det stiger till ytan. Koka munkar tills de blir bruna. Munkar ta tre minuter att laga.

• Ta bort munkar och placera på en pappershandduk att absorbera fett. Tillåta munkar svalna innan du dricker.