mynewspapers.net

Bakning riktningar för William Sonoma Igloo tårtform

Bakning riktningar för William Sonoma Igloo tårtform


Igloo tårtform från William Sonoma visar sig en färdig tårta som ser ut exakt som en miniatyr igloo. Företaget tillbringade ett år i utveckling med Nordic Ware att slutföra utformningen av pannan, som är tillverkad av gjuten aluminium. Nya pannor har en sluten recept och riktningar. Om du förlorar det täcker, måste du lära dig att använda igloo tårtform.

Instruktioner

• Tvätta igloo tårtform med skålen tvål och varmt vatten innan du använder. Ta bort eventuella pris klistermärken kvar på pannan och rengör insidan. Skölj med rent vatten och torka med en mjuk trasa.

• Spraya insidan av pannan med matlagning spray och sedan damm lätt med mjöl. Om pannan är icke-stick, hjälper tillägg av dessa två produkter tårta bilden från pannan. Grädda kakan enligt anvisningarna på din kaka mix eller favorit recept. Placera kakan pannan på i ugnen centrum rack, vilket gör att värmen att fördela runt tårtan.

• Testa centrum av kakan för avslutning genom att placera en tandpetare i centrum. Tandpetare bör komma ut ren när kakan är klar. William Sonoma pannan ojämn form skapar en kaka som bakar snabbare på kanter och sidor än i centrum. Om du vill ta bort kakan medan det är fortfarande något underbaked och låta det avsluta bakning på disken.

• Placera kakan på en disk eller köksbordet. Täck toppen av pannan med en tallrik och sakta slår över. Som kakan svalnar, släpper det långsamt från kanterna och sidorna av pannan. Skaka plattan något och om du känner kakan flytta, ta bort pannan. Om kakan fortfarande pinnar, ge det ett par minuter för att kyla.

• Strö kakan med florsocker eller använda din favorit isbildning. När igloo kakan pan ytbehandlingar kylning, tvätta med mer diskmedel och vatten. Torka pannan innan artikelinförseln.