mynewspapers.net

Badrum Sink proppen kommer inte höja

Badrum Sink proppen kommer inte höja


Ett badrum handfat propp mekanism ser inte mycket komplex från innanlåret av en diskbänk, men i verkligheten finns flera fler delar till den mekanism som visas inte om inte du tittar på undersidan av diskbänken. Trasiga eller lösa delar, samt en missanpassad mekanism påverkar i proppen möjlighet att höja upp.

Hissen staven och bakänden rem

Hissen staven är del av diskbänken är propp som du använder för att höja och sänka proppen i avloppet öppning. Om du tittar under diskbänken, som du kanske behöver en ficklampa för att se klart, går slutet av hissen staven igenom en bit kallas gaffelfäste remmen. "C" formad slutet av gaffelfäste remmen har två hål hissen staven går igenom, samt en liten skruv som du dra åt för att hålla hissen staven från glida ur hålen i bakänden remmen. Hissen staven kan ha kommit ut bakänden remmen När skruven blev för lös.

Pivot staven

Kolla över pivot staven eller den bit som går genom ett av hålen i andra änden av gaffelfäste remmen och matar in i sidan av diskbänken avloppsröret. Skador på pivot staven kommer att resultera i proppen inte höja och kräver att du installerar en ny pivot staven. Prova att flytta hissen staven på ovansidan av handfatet medan du tittar på under att se hur pivot staven flyttas. Att ta bort pivot staven, om nödvändigt, tar dig att skruva loss muttern på sidan av avloppsröret innan du kan dra ut i slutet av pivot staven från röret.

Propp

Du måste ta bort pivot staven från diskbänken avlopp innan du tar bort proppen själv. I slutet av pivot staven länkar i ett hål i änden av proppen, höjer proppen för att höja den. När du har tagit bort pivot staven från röret, kan du dra proppen ut och undersöka det för skada. Om du hittar skador där pivot staven matas in proppen, ersätta proppen och tillsammans församlingen tillbaka.

Justera

Det faktum att det tillslut inte kommer att höja av länsvatten öppning kan helt enkelt vara ett problem om i proppen montering är inställda. Du kan justera hur proppen flyttas genom att lossa skruven på gaffelfäste remmen och flytta hissen staven upp eller ned före dra åt skruven igen. Du kan också ändra vad hål i slutet av pivot staven matas in på gaffelfäste remmen. Du kan behöva spela med flera justeringar tills du kommer proppen att lyfta ur avloppet och även sänka hela vägen tillbaka inne i avloppet.