mynewspapers.net

Badrum kakel användning idéer

Badrum kakel användning idéer


Kakel har ett antal fördelar jämfört med tapet eller färg, särskilt i badrummet. Kakel är relativt lätt att rengöra och kommer inte att skala bort från väggarna när luftfuktigheten i rummet är ganska hög. Badrum kakel användning idéer erbjuder olika sätt att använda och Visa kakel runt badrummet. Oavsett om du använder kakel runt räknarna eller på väggarna, behöver du några bra tips.

Lodrät kantlinje

Horisontella gränserna bryta upp den övergripande utseendet på rummet och hålla en färg eller typ av kakel från att dominera. Problemet är att horisontella gränserna har en tendens att titta ganska rätt och slätt. Vertikala gränser, flyttar från taket mot golvet, ger ditt badrum ett helt nytt utseende. Plocka en neutral kakel nyans för användning runt i rummet och välja ett dekorativt kakel att använda i gränsen. Välj ett mönstrat kakel som använder samma nyans eller har en liknande färg. När du installerar kakel i badrummet, lägga ett lager av mönstrade kakel varje par fötter. Dekorativa kakel fungerar som en lodrät kantlinje som lägger en snygg element i rummet.

Glas Surround

Takpannor av glas har en ljusare känsla än traditionella keramiska plattor eftersom plattorna är gjorda av genomskinlig bitar av glas. Använda Glaskakel runt är ditt badrum en dyr utsikter. Istället Använd Glaskakel runt badkar eller dusch. Du har fortfarande avkopplande utseendet av Glaskakel, men utan den höga kostnaden. Plocka en nyans av ljus blå eller ljus grön, vilket faktiskt kan göra rummet ser större genom att reflektera ljus runt badrummet. Omger ett område i rummet med Glaskakel och använder en liknande nyans av färgen på de andra väggarna.

Mosaiska räknare

Mosaik kakel design involverar flera bitar av kakel i olika färger, storlekar och stilar. Det kanske ser alltför upptagen eller rörigt när du använder den över hela rummet. Att lägga mosaikkakel till räknarna i badrummet ger dig det ljusa pop av färg utan överväldigande resten av rummet. Ett lager av injekteringsbruk tillämpas på disken och sedan trasiga plattor trycks in i fogarna. Mer injekteringsbruk används över toppen, att hålla plattorna ordentligt ansluten till räknaren.

Mixa och matcha

Mixa och matcha två olika storlekar och färger av kakel i badrummet för ett modernt utseende. Ordna mindre plattor i en ljusare eller mörkare färg längst ned på väggen. Kör mindre plattor från socklar till omkring 2 fot upp på väggen. Lägg till ljusare och större plattor från toppen av mindre kakel, upp till taket. Du kan också lägga till en kantlinje mellan två kakel toppar att överbrygga klyftan mellan två.