mynewspapers.net

Badrum dusch kakel designidéer

Badrum dusch kakel designidéer


Designer dusch kakel kan skapa ett intressant blickfång i badrummet. Medan många Duschväggar i slutändan som en monokromatisk område, kan med lite design skicklighet skapa en vacker designer inhägnad utan att gå överbord på budgeten. Dusch golv kan användas för att få en ekologisk, jordnära mönster till badrummet och duschväggar kan vara kaklat i enda färg plattor eller flera olika kakel färger och stilar för att föra skönhet till ditt badrum.

Dusch golv

Använd mindre plattor när plattsättning en dusch golv så att golvet slutta till ditt avlopp. Mosaic-plattor som är 3 tum med 3 tum eller mindre gör ett bra val. Välja kakel med en grövre konsistens att ge bra grepp under fötterna. Organiska mönster kan uppnås med sten pebble kakel, som kan ge en avkopplande naturliga textur under fötterna. Andra plattor, som 2 tum av 2 tums mosaiker, finns i olika färger som matchar alla inredningar.

Färg och storlek

Använd en storlek av plattor på Duschväggar för att skapa regelbundenhet. Med bara en storlek och färg på kakel kan också dölja defekter som kan ingå i dina väggar och kakel installation. En enda platta mönster behöver inte vara en jämn och rak-som mönster; Använd i stället ett tegel mönster för att generera intresse genom avräkning varje rad av kakel halvvägs från föregående rad. För extra vertikala intresse, vända plattor på en diagonal. Denna metod skapar mer avfall, men skapar en visuellt spännande finish.

Accenter

Använda accent remsor och infoga bitar till jazz upp din dusch. Kör ett band av olika färg plattor eller plattorna remsor i ögonhöjd i din dusch surround för att skapa en intressant linje. Större infoga bitar kan vara centrerad i ett mönster av mindre plattor som en vacker accent. Överväg att använda skär i metallic färg som din kran trim för att knyta din dusch tillsammans. Djärvare mönster kan skapas med Schackrutor kakel mönster med hjälp av två eller flera färger. Använda högblank kakel för en ren glans eller matt kakel för en finish som döljer smuts. Injekteringsbruk färger kan också användas för att skapa design accenter. En liknande färg till din kakel kan skapa ett rent flöde på väggen och ett injekteringsbruk kontrastfärg till ram i ett mer dekorativa utseende.