mynewspapers.net

Bachelor Pad Interior designidéer

Bachelor Pad Interior designidéer


En kandidatexamen pad får ta till sinne skinnmöbler och slick elektroniska prylar, men en mans lägenhet eller hus har inte falla i den moderna stilen i inredning och design. De viktigaste faktorerna i en mans heminredning är komfort och personlig smak. Vissa färger och design val är mer manliga än andra stilar, men viktigast är att inredningen passar personligheten av mannen som bor i den.

Färger

Solida färger fungerar bäst i en kandidatexamen lägenhet, men det är inte nödvändigt att hålla sig till mörka, dystra färger visas maskulin. Bruna och gröna fungerar bra för en mans rum och är lämpliga för en kille som har en naturlig miljö. Tror att skogen gröna och choklad brun att förmedla den maskulina känslan i ett rum. En urban man föredrar sofistikerade färger som blå eller grädde för sitt rum. Ett stänk av rött i ett rum är en dramatisk touch för en kandidatexamen pad.

Inredning

Komfort är nyckeln när du väljer möbler för en mans hem. Fina stolar och blommiga mönster är inte lämpligt, men inredning i modern stil passar en maskulin utseende. Försök möbler färger som brunt, beige, kräm eller svart för en maskulin samtida hem. Toss kuddar i en fet färg förhindra inredningen blir tråkigt.

Accenter

Enkla draperier är bäst för en maskulin utseende. Använda endast persienner för att täcka Fönstren är en stark och modern look som fungerar bra för ungkarl kuddar. Personliga saker som fotografier kan accent lägenheten och ger rummen en hemtrevlig känsla. Konst för väggarna är en fråga om smak och personlig preferens, men det bör ge en fingervisning om lik av den person som bor i hemmet. Metalliska lampor och belysning slutföra moderna utseende i en maskulin hem. Har flera lager av belysning i ditt vardagsrum och sovrum för att kontrollera mängden ljus i rummet.