mynewspapers.net

Baby tillbehör hantverk idéer

Baby tillbehör hantverk idéer


Baby tillbehör är roliga att göra för ditt eget barn eller ge till en ny mamma. De flesta baby tillbehör hantverk är lätta att göra och bara ta en kort stund eftersom de är så små. Det finns gott om hantverk idéer för både pojke och flicka bebisar, så det är bara välja en som du skulle vilja prova, samla leveranserna och ha kul att skapa ett tillbehör för ett barn i ditt liv.

Baby pärlarbete hantverk

Det finns så många saker du kan göra med pärlarbete för spädbarn. Se till att när du arbetar med pärlor, att ständigt se till pärlorna är fast ordentligt så att de inte utgör en kvävningsrisk. Crimp pärlor tätt så att de stannar på plats. Med några pärlor, en liten fiske tråd och ett spänne som köpt från ett hantverk butik, kan du göra vackra baby armband. Du kan även göra en matchande en för mamma. Du kan också använda pärlor, några fiske tråd och ett klipp för att göra en napp innehavaren att klämma på en flicka eller pojke baby tröja, att eliminera den konstant tappa av nappen på golvet.

Baby hår klipp

Baby hår klipp är kul för de små flickor som föds med mycket hår eller för äldre barn. Gå bara till hantverk butik och köpa stora, tyg blommor i olika färger och sedan köpa några alligator klipp. När du kommer hem, dra blommorna av deras stjälkar och använda lite varmt lim för att följa blomma blommar till hår klippen. Detta är mycket lätt och du kan använda olika färger av blommor för att matcha varje klädsel.

Baby huva handdukar

Huva handdukar är tilltalande gåvor för en mamma att vara eller ny mamma. De är praktiskt efter bad tid, när baby hatar att lyftas ut från det varma badkaret i den kalla luften. En huva handduk håller huvudet lite varm. Helt enkelt köpa några frotté och några utsmyckningar som band eller snoddar och skapa en baby-storlek hooded handduk för bad tid (se resurser för en länk till ett mönster). En ny mamma kommer att bli nöjd med denna gåva.