mynewspapers.net

Baby shower tabell mittpunkten idéer

Baby shower tabell mittpunkten idéer


Ett attraktivt centrum ger inte bara en iögonfallande dekoration för en baby shower, den sätter tonen för firandet. Från en enkel blommig bukett att en genomarbetad tårta skulptur fungera alla köpta mittpunkten. Dock skapar det viktigaste inslaget själv lägger till en personlig, för att inte nämna budget-vänlig, beröring till dekoration.

Blöja kaka

En blöja kaka är en mångsidig stommen kan du dekorera för att passa varje tema. Grundläggande kakan består av varmvalsade blöjor placeras vertikalt för att stå hög. Blöjorna bildar en stor cirkel för den nedre nivån av kakan, en medellång cirkel för mellanlager och en liten cirkel för toppskiktet. Ett tjockt band band runt sidorna av varje grupp att hålla cirkel-formerna säkra. Band, rosetter, miniatyr faux blommor, miniatyr nallar och miniatyr flaskor kan dekorera toppen av varje grupp att ge kakan ett festligt utseende.

Lollipop Topiary

Använda färgglada klubbor för att skapa en baby dusch höjdpunkten som även fungerar som en söt mellanmål för gästerna. En formklippta form som består av en skum pot-formade botten, erbjuder trä pluggen "stam" och skum boll topp en bas för skapandet. Rosa och blå klubbor täcka skum boll för att skapa en prickad mönster. En tunn yellow ribbon virad runt formklippta stammen bryter upp färger med en glad accent. Formklippta botten kan glida innanför alla dekorativa växten pott och rosa eller blå stenar kan täcka upp skummet.

Strumpa ros bukett

Förvandla nya strumpor för nyfödda till rosor att skapa en blommig höjdpunkten för en baby shower. Varje ros består av en vals och stoppade baby strumpa säkrade till en tjock blommig tråd med gröna blommor tejp. Ormbunkar och baby's breath form filler att ge buketten ett grönskande utseende. En vas kan fungera som en bas för det fina arrangemanget.

Teddy Bear

En overstuffed nallebjörn klädd i diverse baby objekt och hålla en ballong bukett ser inte bara attraktiva, kan det tjäna som en gåva för baby shower. En motorhuv, haklapp och stövletter på björnen ge djuret en omedelbar infant look. Baby-tema heliumballonger knutna till björnens händer lägga till färg och höjd till skapandet.

Giant Rag bukett

Använda rapa trasor och tvättlappar för att skapa en baby dusch höjdpunkten med en djärv och färgstark stil. Varje blomma består av fem hårt rullade tvättlapp eller trasa "kronblad" bindas ihop i botten med ett band. Varje kronblad kluster säkrar att en grön trä pluggen att bilda en gigantisk blomma. Blommorna bilda en rund bukett som fungerar med alla stora och vägda vas.

Gigantisk flaska

Be andra baby dusch gäster chip i på en gigantisk flaska mittpunkten fylld med objekt för barnet om du vill skapa en imponerande dekoration. En jätte, plast, nyhet nappflaska med en stor rosett knuten runt halsen kan fungera som en bas för det viktigaste inslaget. Objekt inuti flaskan kan inkludera rapa trasor, tvättlappar, handdukar, blöjor, kläder, grooming set, skallror, filtar och våtservetter.