mynewspapers.net

Baby shower idéer med ormar sniglar & hundvalpar

Baby shower idéer med ormar sniglar & hundvalpar


Ormar och sniglar och valp hund svansar--det är vad små pojkar är gjorda av, enligt dikten. Om du planerar en baby shower för någon väntar en pojke, lämpar med dikten som ett tema sig för ett antal shower idéer.

Inbjudningar

Inbjudan av gäster får meddelar temat för duschen. När du köper inbjudningar från en butik, kan hitta dem med ormar, sniglar och hundvalpar vara omöjligt. I stället leta efter sådana med bara en av dessa varelser på den. Ett annat alternativ är att göra egna. Använda stämplar eller klistermärken för att dekorera vanligt tjockt papper med bilder av de tre djur. Alternativt skär ut kortpapp i form av ormar, sniglar och valp svansar, med cookie fräsar som stenciler.

Dekorationer

Att välja dekorationer att matcha ditt tema kan du upprepa tema till gästerna. Välj orm, snigel och valp-tema dekorationer fokuseras kring ett färgtema. Be mother-to-be vilken färg plantskolan kommer att, sedan Välj dekorationer som matchar färgskalan. Detta gör mother-to-be att återanvända dekorationer om hon önskar. Till exempel om plantskolan är mjukt grönt och blått, leta efter ljust valpar med blå eller gröna färger, pastellfärgade sniglar och ormar med blå och gröna ränder. Även tema filtar för att fungera som dukar och välja bilder för väggdekorationer, uppstoppade djur att placera runt i rummet.

Mat

Även om din dusch är på en måltid och du matar dina gäster en hel måltid, kan några väl genomtänkta mellanmål val knyta till ditt tema. För ormar, rulla kylskåp bröd degen till 1-inch-thick ormar genom att rulla den mellan händerna. Sedan baka det som paketet leder. Lyckohjul cookies med två färgade degar lämpar sig för utseendet på en snigel. Hundvalpar, antingen göra korv eller göra valp chow, ett mellanmål gjort genom att blanda smält smör, jordnötssmör, choklad, chips och flingor tillsammans och avslutade med damning det med florsocker.

Tårtor

Muffins eller kaka är en gemensam dessert för de flesta duschar. Antingen har godis som en bagare att matcha dina specifikationer eller designa din egen. En idé är att göra muffins och frost dem med choklad glasyr. Sedan lägga en svans till centrum av cupcake genom att doppa en kringla pinne i choklad och låta det torka. Dessa kommer att se ut som baksidan av valpar. En annan idé med cupcakes är att använda glasyr för att göra en virvel för en snigel skal. Dekorera en stor prisdifferentierade kaka att se ut som en utomhus scen, med sockerglasyr för gräs och modellering choklad att göra djuren. För mindre begåvade tårta beslutsfattare, dekorera en ark tårta med frosting och små plastleksaker.