mynewspapers.net

Baby shower gåva idéer med blöjor

Baby shower gåva idéer med blöjor


Det är ingen hemlighet att spädbarn går igenom en enorm mängd blöjor i tidigt skede av livet. För att hjälpa mammor att klara kraven från diaper tull, inkluderar många baby showerinbjudningar "önskar well" begäran för blöjor. Om du vill packa upp plast blöja paketet för en mer kreativ presentation, har du flera alternativ.

Blöja kaka

En hemgjord blöja kaka kan fungera både som en gåva och en dekoration för en baby shower. Storlekar och mönster kan variera för att passa alla shower tema. Utsmyckningar kan vara rosa, blå eller neutralt färgade, beroende på barnets kön. Kakan design kan också skräddarsys för att matcha plantskola inredningen flera två nivåer kakor kan användas som hörnstenarna medan en stor, tredelad tårta kan presenteras som en gåva för den mamma-till-vara. Blöja kakor kan vara inköpt på specialaffärer eller online, och varierar i pris från mindre än £32 till mer än £130. Vissa återförsäljare erbjuder även "gröna" blöja kakor tillverkade av ekologiska eller tygblöjor för den miljömedvetna nya mamma.

Blöja Baby

För crafty present-givare är en handgjord blöja baby en gåva som är rolig och funktionell. Ganska lätt och billigt att skapa, blöja baby erbjuder ett alternativ till enkla presentpapper. Nödvändiga förnödenheter inkluderar en outfit, napp, bonnet, gummiband och ett paket med blöjor. Börja med tätt rullande en blöja och säkra den med ett gummiband. Packa upp en annan blöja, rulla den runt först och säkra två med ett gummiband. Fortsätt med detta tills du har nått en storlek som lämpar sig för huvudet av blöja baby. Upprepa denna process flera gånger för att skapa kropp, händer och fötter av barnet, alla i proportion storlekar. Ordna kroppsdelar tillsammans och säkra dem med stora, tjocka gummiband. Klä barnet blöja och tryck fast nappen i sin "mun".

Blöja krans

En Blöja krans är ett kreativt sätt att presentera hedersgäst med ett paket av välbehövliga blöjor. Med en skum krans bas, ett paket med blöjor, band, utsmyckningar och små baby poster, kan du skapa en skräddarsydd Blöja krans. Vira en blöja runt skum basen och säkra den med band. Upprepa denna process med andra blöja, trycker direkt mot slutet av den första en; Fortsätt runt om hela ytan av skum bas. Använd en sax rullas ihop ändarna på band och bifoga din baby gåvor till blöjorna tryggt med menyfliksområdet. På toppen av kransen, knyt en 3-tums bit band för upphängning.

Blöja presentkorg

En hemgjord blöja presentkorg erbjuder mångsidighet. Välj ett tema för din blöja korg baserat på kön på barnet, plantskola inredning, baby shower tema eller intressen för föräldrar-till-vara. Individanpassade blöjor kan köpas från online specialaffärer med barnets namn eller namnet på en favorit sport team. För en oerfaren mamma, överväga en "sampler" blöja korg, som kan innehålla rättegång paket av blöjor från olika märken. För en "grön" gåva korg, innehålla tygblöjor, BPA-fria flaskor, och ekologiska baby toalettartiklar och rättsmedel.