mynewspapers.net

Baby shower blöja gynnar med servetterI stället för att köpa parti favörer, överväga visar din egen baby dusch blöja gynnar med servetter på nästa baby shower värd. Göra dessa söta blöjor med ditt val av dekorativa servetter i rosa eller blå, eller med din valda parti tema. Lägg lite godis, kakor eller nötter att fylla blöjan. Också överväga att använda dessa blöja favörer som dekoration och för att spela ett enkelt, smutsig blöja spel.

Hur man gör servett blöjan

Använda en kvadratiska papper eller en duk servett. Vik servetten på mitten så att det är i form av en triangel. Vik varje ände av långsidan tillsammans och få botten upp till möts i mitten och bildar en blöja. Säkra med en liten säkerhetsnål eller använda hantverk lim. Överväg att lägga till en rosa, blå eller gula band på framsidan av blöjan. Du kan välja färger eller dekorationer som matchar baby shower tema.

Fylla blöjan

För att fylla blöjan använda en liten plastpåse eller en liten plastmugg som passar inuti blöjan. En liten plastmugg fungerar förmodligen bäst. Fyll koppen med nötter, godis eller kakor. Använd lite av lim för att säkra koppen på insidan till servett blöjan. Skär en bit av bandet och använda lim för att säkra band längs den yttre kanten av koppen. Knyt en rosett framför koppen. Ställa in blöjorna längs varje plats inställning.

Andra dekorativa användningsområden

Servett blöjor kan vara användbart för andra dekorationer på baby shower. Använda servett blöjor för att hålla redskap. Vik blöjan som du skulle för att infoga en kopp godis, men i stället placera en gaffel och kniv i varje blöja och lägga platt tallrikar och koppar. Du kan också använda dessa som dekorationer som du ansluter till ballonger eller hänga från taket med band.

Smutsig blöja spel

Gör tillräckligt servett blöjor för varje gäst på festen. På insidan av en av servetterna gnugga lite jordnötssmör eller placera en russin ordentligt inuti blöjan. När alla gäster kommit har varje person som öppnar sin blöja. Med den smutsiga blöjan vinner pris. Se till att ha en annan ren blöja redo för denna gäst att ta hem. En annan variant för detta vore att fylla blöjor med pastell färgade godis och Lägg sedan till ett russin. Har gäster söka igenom deras blöja, och den som finner den russin vinner.