mynewspapers.net

Baby rum tema idéer

Baby rum tema idéer


När du inreder din baby plantskola, koncentrera sig på teman och idéer som skapar en säker, bekväm och inbjudande vardagsrum för ditt barn samtidigt också beautifying av ditt hem. Om du har en pojke eller en flicka, finns det många kreativa och mångsidig baby rum tema idéer som kan hjälpa dig att komma igång när du planerar omgivningen för ditt paket av glädje.

ABC

Baby rum tema idéer


Genom att använda flera, färgade måla system och tillbehör, kan du skapa en alfabetet-tema plantskola för att rymma din spädbarn pojke eller flicka. Välj en mängd livliga eller Pastell färger skapa en byggsten titt och tillbehör med alfabetet inredning såsom lampskärmar, överdimensionerade alfabet block, bonader som representerar varje bokstav i alfabetet och motsvarande djur eller föremål, som A = äpplen eller G = giraff. Flerfärgade alfabetet temat innehåller enkelt någon typ av spädbarn tillbehör utan kolliderar, och denna stil är lämpligt för både baby pojkar och flickor.

Under havetEn annan färgglada och unisex stil barnets rum tema är en "under the sea" stil. Med flera färger, dekaler, tapet gränser och tillbehör, kan du skapa en färgglad ocean värld av fisk och havet varelser för ditt barn. Välj väggfärg eller papper som främst är grön eller blå för en pojkes rum, eller coral och gul för en flickas rum. Detta är ett så mångsidigt tema att de flesta färger kommer att fungera på rätt sätt för endera könet. Välj dekaler, gränser, kasta mattor och tillbehör med färgglada fiskar, ocean växter och djur i havet att förbättra inredningen eller även lägga till en levande fisk tank.

Nallebjörn temaNallar är en praktisk tema för att dekorera en barnets rum eftersom det kan tillämpas på en pojkens eller flickans plantskola. Teddy bear lakan, filtar, täcken, tapeter och tillbehör finns i en mängd olika former, stilar och färger, och uppstoppade nallar finns på de flesta varuhus. När du har skapat ditt teddybjörn rum med önskad neutral tillbehör, kan du enkelt lägga till bågar till björnarna att betyda en flickas rum eller lämna dem avskalade för pojkar.