mynewspapers.net

Baby Memento gåvor

Baby Memento gåvor


I stället för att välja barn kläder för föräldrar till en ny bebis, välja gåvan av ett minne. Personliga baby gåvor Markera ankomsten av en nyfödd när varje minut är omhuldas. En personlig gåva fångar dessa minnen.

Footprints Kit

Bevara det nyfödda fotspår. Köpa ett kit på ett hantverk butik att spela in barnets fötter. Du kommer ha alternativ. En sats kan du kasta barnets fötter i en typ av lera. En annan kit innehåller en giftfri tryckfärg som används för att skriva ut barnets fotspår på specialpapper.

Personliga ram

De flesta varuhus eller smycken butiker carry silver ramar som kan anpassas. När barnet är fött och du vet barnets vikt, fullständigt namn och födelse, köpa ramen. Begära att relevant information vara inskrivna på det. Ram med födelse information kan hålla barnets nyfödda foto.

Baby bok

En baby bok är en logg med detaljer om barnet från födseln upp till skolår. Avgöra om föräldrarna har valt ett tema eller specialfärger för dagis. Välj en baby bok som samordnar med dessa. Välj matchande fotoalbum att skapa en minnesvärd gåva som.

Mamma armband

Mamma armband gör också minnesvärda presenter för nya mammor. Armband är skräddarsydda och säljs online. Varje armband innehåller färgade pärlor av olika stilar och alfabetet pärlor stavning barnets namn. Om den nya mamman har andra barn Välj ett armband med en strand för varje barn. Köpare kan välja färger och en stil den nya mamma gillar. Armbanden varierar i pris från billig till måttlig beroende på pärlor och metaller som används.