mynewspapers.net

Baby hantverk idéer

Baby hantverk idéer


Oavsett om du planerar en present till en baby shower eller bara vill ge en gåva till mother-to-be, är baby hantverk ett sätt att Visa gåvor. Fördelen med en utformad baby gåva är att det är attraktivt att titta på, och eftersom det är gjort från baby leveranser, det är funktionell också.

Blöja kaka

Traditionella blöja kakor rullas blöjor som staplas tillsammans för att se ut som en skiktad kaka. Dessa kakor kan vara en liten tvådelad tårta eller en stor fem nivåer kaka. Efter blöjorna är staplade, är liten baby poster fyllda runt blöjor att dekorera tårtan. Vanliga poster ingår nappar, flaskor, skallror och schampo. Även om de traditionella kakorna prisdifferentierade kakor, kan du förgrena sig ut och göra andra saker av blöjor, som djur eller barnresesängar. Oavsett vilken form din blöja kaka tar, när barnet är kan fött, föräldrarna isär kakan och använda leveranser att ta hand om det nya paketet av glädje.

Strumpa buketter

Strumpa buketter, mycket liknande blöja kakor, ges ofta som en dusch gåva. De skapas av rullande baby strumpor till en rosebud form. Sedan är strumpan blommorna placerade på slutet av craft tråd eller stjälkar av silke blommor. När strumpan blommorna har slutförts, kan de sätta i en vas och visas som en blommig bukett. Dessa buketter kan också göras av andra små baby objekt, till exempel onesies, T-shirts och tvättlappar. Om du vill en mångfärgad bukett, prova att använda strumpor i olika färger och storlekar.

Boo Boo kaniner

En boo kanin är en disktrasa som har bildats i form av en kanin. Kaninen kan hålla en plast isbit att behandla mindre stötar och blåmärken. En grundläggande tvättlapp, oavsett färg du väljer, är rullade och twisted och sedan hålls på plats med gummiband. Ansiktet är gjord med googly ögon och en pom-pom. Svansen är också en pom-pom. Dekorativa band kan knytas runt den harens hals att lägga till mer utsmyckning. Även om boo kaniner är det mer vanliga djuren, kan andra djur göras också, inklusive en boo brud.