mynewspapers.net

Baby hals övningarMånga barn har veckan nackmusklerna. I vissa fall, där en babys huvud konsekvent lutar åt sidan, kan barnet drabbas av nackspärr eller en vriden hals. Baby hals övningar kan bidra till att stärka svaga muskler och hjälpa barn utveckla förmågan att hålla huvudet upp på egen hand och räta upp hennes hals så att inga permanenta muskelskada återstår.

Tummy tid att stärka nackmusklerna

American Academy of Pediatrics rekommenderar att spädbarn går till sova på ryggen (se hänvisning 1). Tillbaka sover minskar risken för SIDS men skapar möjligheten att ett spädbarn halsen muskler inte kan utvecklas så snabbt som en baby som tillbringar mer tid på magen. Att ge en bebis magen tid medan vaken kan hjälpa stärka hans hals muskler och möjliggör samverkan med föräldrar och vårdgivare. Ett spädbarn kan placeras på hans mage och uppmuntras att nå för leksaker eller andra objekt. En förälder kan lägga på rygg och placera den begynna med framsidan nedåt på hennes mage. Ett spädbarn naturligt lyfter huvudet och använda hans hals muskler för att se hans förälderns ansikte. Vissa barn kan inte njuta av släpps ut på deras magar. Dessa barn kan dra nytta av magen tid genom placeras nedåt över en vårdgivare ben så de känner sig bekväma men har fortfarande möjlighet att stärka deras nackmusklerna.

Nacken sträcker sig för spädbarn

Föräldrar och vårdgivare kan försiktigt sträcka en babys halsen muskler genom att försiktigt vrida barnets hals åt sidan tills hennes haka vidrör hennes axel. Den samma sträckan bör upprepas till andra sidan så att barnets nacke muskler utvecklas jämnt. Efter stretching barnets hals åt sidan, hennes huvud kan lutas försiktigt tills hennes öra rör vid hennes axel och igen upprepade till andra sidan (se referens 2).

Carry Baby Face Down

Bära ett barn i en nedåt position, som en fotboll, ger honom en annan syn på världen och ger honom möjlighet att stärka sin hals och tillbaka muskler (se referens 3). Denna position kan vara användbart när lugnande en kinkig bebis eller för barn som inte släpps ut på deras magar på golvet.