mynewspapers.net

Baby gåvor med Baby klädhängarna

Baby gåvor med Baby klädhängarna


Stor baby gåvor är de som har betydelse och är gjorda av hjärtat. Använd din gamla baby klädhängare för att göra roliga baby gåvor som kommer att både göra din vän skratta och bli något speciellt att visa i barnets rum. Bli kreativ med objekt som du redan har hemma.

Frukt hängare mobil

Göra tredimensionella frukt från konstruktion papper. Vik en bit papper på mitten och skär ut en frukt form, till exempel ett äpple. Använda formen som mall och klipp ut två gillar mer det. Skär halvvägs genom mitten av frukten på vikta linjen från botten på en bit. På de andra två fruktbitar, skära halvvägs genom centrum från toppen. Tryck upp-slittade tidningarna upp genom en slittade från botten för att bilda en tredimensionell apple. Limma eller häfta en bit garn till toppen av frukten limma så kan hänga, sedan ett blad till en frukt eller en sträng. Gör flera olika frukter. Böj ett par barn tråd kläder galgar att skapa ett kors. Hänga frukterna från mobila trådarna. Använd en annan hängare eller snöre för att hänga mobilen från taket.

Bebis Inreda

Använd två eller tre barn plast galgar för att skapa barnets sovrum dekoration. Skär remsor av plast från vita påsar eller soppåsar om 20 eller 30 cm i längd. Binda remsorna i knop runt alla kanter av baby galgar så vänder de sig till hängare-formade fluffiga kransar. Inte binda band runt kroken delar. Om du hittar galgar med storlek markörer att Läs "nyfödda" eller "0-3 månader," desto bättre. Nästa, hänga den andra hängaren från botten av först så det blir tredimensionell. Bifoga lite baby poster från de två galgar med sträng, lim eller dubbelhäftande tejp. Bifoga baby skallror, stövletter, leksak flaskor, nappar och babytillbehör. Eller Lägg till små saker speciellt du och som vän. Knyt på rosa, gul eller blå band att lägga till en färgstark touch. Du kan också använda tråd hängare för detta projekt.

Galgar av plast Baby

Använd din plast baby galgar för att göra en gåva av fläta band av plast runt dem. Skär öglor av plast genom att skära i botten av en plastpåse, sedan skära 2-tums bred band så du hamnar med flera plast slingor. Koppla flera loopar tillsammans hur barn göra gummiband strängar. Trä öglan genom en annan slinga och sedan tillbaka genom att bilda en knut. Göra tre strängar av loopar flera fot lång. Binda alla tre tillsammans i ena änden. Hålla en plast galge mellan knäna, börja i ena änden och fläta plast strängarna längs galgen, så att en remsa att alltid gå över galgen. Fläta längs alla kanter, omfattar galgen i flerfärgad flätor. Knyt det i slutet.

Vingar

För en söt Halloween kostym för kompisens baby, klippa vingarna av filt eller annat material. Hålla dem små--särskilt om ditt barn inte kan sitta upp ännu. Klistra in olika färger filt ovanpå den huvudsakliga mallen, och Lägg glitter och flåsa färg att göra vingarna blända. Böja tråd hängare i form av vingar och limma materialet runt galgar. Hänga dem med kläder stift eller en byxor hängare och spraya vingarna med stärkelse att göra dem styva. Upprepa denna process flera gånger. Fäst vingarna med säkerhetsnålar eller tråd en baby plagg. Göra butterfly antenner med piprensare och bifoga dem till huven.