mynewspapers.net

Baby fotografering idéer för skojs skull

Baby fotografering idéer för skojs skull


Om du älskar fotografi och har en ny baby i ditt liv, finns det många kreativa sätt du kan tillfredsställa dina inre shutterbug samtidigt skapa bilder av barnet att minnas för livet. Allt du behöver är några rekvisita, en plats och en hjälpare eller två.

Tema bilder

Baby fotografering idéer för skojs skull


Besluta om ett tema för din baby bilder. Det kan vara ett personligt intresse eller hobby. Till exempel, om du älskar gamla väster, kan du täcka barnets blöja med en snusnäsduk, lägga till en leksak sex-shooter och täckt vagn och använda en sepia-färgade filter för en gammaldags känsla. Om du älskar konst kan du ge barnet en pensel att hålla och sätta en tom duk och palett bredvid honom. Senare, i din programvara fotoredigering, kan du färgreduktion bilden genom att göra det till en Andy Warhol lookalike. Ställ in ditt tema skjuta genom täcka en bärsele med tyg, Ställ barnet cykelhållaren (med någon i närheten för att hålla barnet från att falla) och ange din rekvisita runt barnet.

Tyg

Baby fotografering idéer för skojs skull


Tyg kan vara en rolig prop att spela med i baby bilder. Linda in barnet i indiskt tema tyg för en mini sarong. Fluff tyll eller befjädrade boas runt barnet för en cloudlike effekt. Även halsdukar kan användas som söta baby-storlek Toga.

Utomhus

Baby fotografering idéer för skojs skull


Utomhus baby bilder kan vara roligt med äldre barn. Bilder av barn leker i snön för första gången, spelar i en hög med färgglada löv eller stultande och från surf kan göra charmiga bilder. Se till att använda ett polariserande filter för att göra färgerna mer levande. Se också till att solen är på sidan av barnet. Detta sätt barnet brukar vindögd och du kommer att få bländfritt bilder. Om vädret är dåligt, kan du skapa utomhus effekten inne. Placera krukväxter eller silk växter runt barnet för en djungel känsla. (Se bara till att barnet inte försöka äta dem..)