mynewspapers.net

Baby fotavtryck hantverk för våren

Baby fotavtryck hantverk för våren


Baby fotavtryck är sentimentala varumärken som gör för bestående minnen och roliga hantverk. Göra våren hantverk med dina bebisar och barn med sina fötter och några enkla hantverk leveranser. Använd dessa som dekorationer till påsk eller ge dem som gåvor till familjemedlemmar och vänner. Skapa baby fotavtryck hantverk någon tid på året för den kommande våren, så du kommer vara beredda i förväg.

Butterfly fötter

Göra en fjäril av konstruktion papper. Göra utskrifter av barnets fötter på konstruktion papper eller spåra var och en av barnets fötter. Skär dessa ut och placera dem på en butterfly kropp. Du kan göra kroppen av en annan bit av bygg-papper, en tom handduk eller toalettpapper rulle eller rullade ens lera. Lägg till antenner med tandpetare, pluggen sticks eller mer konstruktion papper.

Fotavtryck blommor

Gör blommor av fotspår. Göra flera utskrifter på konstruktion papper och skär dem ut. Gruppera alla i hälarna på fötterna tillsammans på varandra och sprida tårna ut alla runt i en cirkel så de bildar en samling av blomblad. Säkra med en brad genom centrum. Dessa fotavtryck blommor kommer att vara som påminner om vårblommor blommar.

Fotavtryck kycklingar

Göra baby kycklingar av fotspår. Göra ett fotavtryck intryck eller spåra barnets fotavtryck på gula konstruktion papper. Lägga till ett ansikte längs tårna med en svart markör. Göra en tå ögonen, en annan näsan och två andra näbben.