mynewspapers.net

Baby flicka Scrapbook Layout idéer

Baby flicka Scrapbook Layout idéer


Scrapbooking kan du Visa dina bilder, minnen och kreativa talanger i ett projekt. Oavsett om du är en stolt och listig ny förälder som vill fira din flicka eller du montering en scrapbook som en gåva, hålla sidlayouter fokuserade på bilder i baby snarare än tjusig utsmyckningar.

Svart och vitt

Baby flicka Scrapbook Layout idéer


Kombinera två baby-tema layout idéer från en Scrapbooking.com artikel kallad "Flicka" och andraplats vinnaren av en Kodak baby scrapbook tävling. Täcka sidbakgrund klippbok med ett papper utskrift för att se ut som en naturlig fiber som sisal eller hampa. Montera ett stort svartvitt fotografi av en flicka på en vit kvadrat i mitten av sidan. (Utanför centrum bilder uppmuntrar tittarnas ögon att flytta runt sidan snarare än zoomar in på mitten omedelbart.) Sticka en enda utsmyckning på sidan: en liten rosa rosett på barnets panna. Skriv ut barnets namn längs den övre kanten av sidan i rosa eller vita stansade bokstäver.

Stork

Baby flicka Scrapbook Layout idéer


Limma ner ett foto eller stansade konturerna av en stork på sidbakgrund. Bilden kan vara en stork i naturen, eller du kan visa storken sittande på taket av ett hus. Beskära ett foto på baby flicka sover så att mycket lite överflödigt foto material visar runt kanterna på hennes kropp. Gör en "tyg sele" från mönstrad rosa papper och passa in det i en stork näbb, med baby flicka foto i botten av lyftselen. Stämpel "Special Delivery" diagonalt över den övre delen av sidan.

Bara född

Baby flicka Scrapbook Layout idéer


Skapa en layout som visar upp flickan strax efter hon föddes. Använda en subtilt feminina mönstrat papper (som äggskal vit med svagt rosa prickar) som bakgrund. Ordna bilder av barnet i läkarens händer, barnet som vägde och stolta modern som håller barnet för första gången. För en speciell touch, innehålla en kopia av inked fotavtryck kortet sjukhus brukar göra. Skriv barnets vitala statistik, som längd, vikt, huvudomfång och fullständiga namn, på en bit av monterade cardstock. På motsatta sidan, utse utrymme för dig eller mor till tidning om födelsen.