mynewspapers.net

Baby flicka plantskola rum idéer

Baby flicka plantskola rum idéer


Designa en plantskola för ny baby flickor nya föräldrar en möjlighet att låta sitt skapande juicer flödet. Din lilla en förskola är det första rummet som kallas "din" på grund av detta, du vill göra det speciella. Eftersom din flicka inte kan berätta vilka färger eller mönster som hon gillar, är det upp till dig att välja en inredning som du tror bäst passar henne. Dekorera en plantskola är roligt och inspirerande, och när du väljer Formatelement som gå med på att mentaliteten, du sluta brukar med en anmärkningsvärd slutprodukt.

Engelsk tebjudning

Ge din baby flicka plantskola en feminin känsla med en engelsk tebjudning tema, föreslår webbplatsen unik Baby redskap idéer. Detta viktorianska tema ger spänning i en utomhusfest te inuti din lilla en rum. Måla en landsbygden väggmålning på en vägg eller hänga bilder som har blommor eller vintage tekannor. Eftersom uppgifterna är vad verkligen få detta tema till "pop", spendera tid att välja dekorationer för din lilla en rum. Exempelvis ger Kina te-set och Buketter av blommor med stockrosor och fingerborgsblomma rummet en engelsk känsla. Naturligtvis, lägga tekannor ordnade på olika sätt i hela rummet, såsom på lampetter som hänger på väggen, till temat. Häng dekorativa kristallkronor i taket och använda sängkläder och möbler som är ljust färgade och kurviga. Shabby-chic stil fungerar också bra för detta tema. Färger för rummet är ljust gult, rosa och grönt.

Butterfly Garden

Fjärilar är naturligt vacker; Därför kommer att att lägga till dem till din baby flickans rum göra det ännu mer speciell. Välj fjäril-accent tapeter, gränsen och sängkläder material att Visa temat. Du kan också Måla väggarna en himmelsblå färg och lägga till detaljer, t ex ett vitt staket med en blommig äng bakom den. Måla fjärilar runt blomman scen eller hänga bilder av fjärilar att ge Muralmålningen en tredimensionell känsla. Butterfly temat är en som döttrar i alla åldrar verkar gilla; Därför kan du inte behöva ändra temat i rummet under ganska lång tid. Vit, lila, rosa och blått är bra val för möbler och dekoration färger som är gul och blekt grönt. Använd fantasin när du skapar detta rum och dina ansträngningar kommer att verkligen Visa.

Ett modernt synsätt

Om tekannor och fjärilar är inte din sak, dekorera din lilla en plantskola med ett modernt synsätt. Moderna rum vanligtvis hålla sig borta från baby-inspirerade dekorationer och handlar mer om färg och design. Till exempel kan kan vissa moderna rum gå med en rosa och brunt färg mönster och funktionen argyle som deras stil mönster. Snygg, mörk cribs väljs ofta ut för dessa rum, tillsammans med funktionella, eleganta möbler. Moderna rum är vanligtvis strömlinjeformade och presentera ingen bortkastad rörelse eller utrymme, påstår webbplatsen unik Baby redskap idéer. Även om moderna girl plantskolor är vanligtvis ogiltig av spets, rosetter och band, utstrålar de fortfarande en feminin stil som är kunniga och elegant.