mynewspapers.net

Baby fakta spel för en baby shower

Baby fakta spel för en baby shower


Baby duschar kan föra samman familjer och vänner som inte kanske känner varandra väl. Shower spel är en livlig och underhållande sätt för människor att ha roligt medan du lära mer om varandra. Spel har fördelen att vara enkel att installera och enkel att spela, vare sig i lag eller individuellt.

Vem är babyn?

Hand gäster en penna och papper när de kommer på festen och låta varje person skriva ner faktum om sig själv som en baby. Till exempel kan någon skriva att den läkare som levererade henne, också levererat sin mamma trettio år tidigare. Lägg alla fakta i en skål och har varje gäst dra en ut, att se till att hon inte väljer sin egen faktum. Varje gäst läser upp ett faktum och gissningar som andra gäst det handlar om. Gäster som korrekt gissar författaren vinna mindre vinster.

Trivial Information

Dela dusch i två lag och ge varje grupp en lista över 25 fascinerande fakta om spädbarn. Ämnen kan omfatta sådana bitar av trivia som den längsta graviditeten på posten eller det vanligaste namnet för flickor i Frankrike. Laget som får den mest korrekta svar vinner.

Vem vet mamma bästa

Sammanställa en lista över roliga fakta om mother-to-be och skapa en separat lista med trovärdigt men inte sant bitar av information som du har uppfunnit. Hand pensionat en bit papper med de två listorna tillsammans. Be varje gäst att besluta vilka detaljer är sant och som är falska. Den gäst som gissar mest rätt vinner spelet.

Kändis Baby

Välj bitar av trivia om spädbarn kändisar och historiska personer. Dela upp gästerna i två lag. Ge varje lag en lista av berömda personligheter och en lista med fakta om spädbarn. Listan över fakta kan exempelvis innehålla en läckerbit om en choklad bar namnges efter sin dotter. Listan över kända personer sedan skulle omfatta President Grover Cleveland. Laget med de mest korrekta matcherna vinner spelet.