mynewspapers.net

Baby dusch tjänst hantverk

Baby dusch tjänst hantverk


Baby duschar är ges till mother-to-be att fira den kommande ankomsten av hennes barn, samt ge henne välbehövlig baby gåvor. Baby dusch gynnar, ofta ges till gästerna som ett tack, kan vara köpta eller gjort hemma. En mängd hemtillverkat hantverk kan göra stor baby shower gynnar från några hantverk leveranser och lite fantasi.

Candy napp halsband

För varje godis napp behöver du 1 jelly bean, 2 mint ringformade hårt godis (mint för neutrala färgen), isbildning och band. Lägg grädden i en sprits med en liten spets. Om du inte har en bakelse väska, kan du placera grädde i en plast smörgås väska, driva grädde till ett hörn och klipp ett litet hål i det hörnet med en sax. Täcka en sida av en av hårt godis med glasyr och placera andra godis på toppen av grädde, så att de skapar en "T" form. Låt det torka och sedan täcka den andra sidan av den första hårda karameller med glasyr, lägga till en gelé bönor till toppen. Låt det torka över natten. En gång torr, bild godis nappen genom ett halsband längd band och knyt i slutet. Genomsnittliga halsband storlekar är mellan 16" och 20" lång.

Baby Bootie koppar

Göra baby bootee koppar att hålla godis, nötter eller andra små gåvor som du ger dina gäster som part tjänst. För varje bootee cup behöver du en skumplast cup, hål, band, klar nagellack och sax. Skär en tum från toppen av skum kopp. Skär en skåra ner toppen av koppen, tills den når ungefär en tum ovanför botten. Skapa en andra skåra parallellt med första skåran, radavstånd 1,5 inches isär. Fälla koppen ner mellan de två slitsar skapa tungan av skon, och föra sidorna att skapa klaffar. Slå hål på vardera sidan av viftar. Borsta klart nagellack inne i varje hål och ställ åt sidan för att torka. När det är torrt, spetsar band genom hålen och knyt en rosett som du skulle en baby bootee.

Tvättlapp kaniner

Gör tvättlapp kaniner för dina gäster att ta hem med hjälp av små tvättlappar, gummiband, band, vicka ögon, pom-poms och limma. Vik disktrasa på mitten diagonalt att göra en triangel, sedan rulla, från liten punkt och slutar på långsidan. Böj disktrasa i mitten för att bilda en "U" form och använda en hand trycka i två av ändarna tillsammans, mot mitten av formen "U". Med andra handen, knyt ett gummiband runt avsnittet du håller att göra det spetsigt avslutar ansikte upp, skapa bunny öron. Limma wiggly eyes och pom-poms för ögon och näsa av bunny, sedan täcka gummibandet genom att binda ett band runt den. Bakre delen av kaninen kan användas att stoppa in godis, läppglans och nagellack ges som part tjänst.

Crispy Rice och Marshmallow behandla tjänst

Göra baby shower gynnar med krispiga ris och marshmallow behandlar, smält choklad, färgämne, baby-tema kaka dekorationer och lollipop pinnar. Först infoga en lollipop minne i en krispig ris och marshmallow behandla. Tillsätt karamellfärg till din smält choklad och rör tills du får önskad färg. Doppa den lollipop behandla i den smälta chokladen till päls det, sedan placera den på smörpapper och tryck på en dekoration på behandling. Låt det svalna, sedan placera lollipop till en treat påse och binda ett band runt den.