mynewspapers.net

Baby dusch spel för en mamma att vara

Baby dusch spel för en mamma att vara


När den stora dagen närmar sig, är många blivande mammor ofta orolig eller stressad om att ha deras nya baby. En baby shower är en tankeväckande möjlighet för en förväntansfull mamma att lindra det spänningen genom att ha en grupp av sina närmaste vänner och familj runt omkring henne att hjälpa sin relax och ha roligt, samtidigt förbereda henne med råd och baby produkter hon behöver. Spela några enkla baby-tema spel är en del av traditionen på en baby shower.

Antar att mammas mage storlek

Få ett långt band och låta det gå runt i gruppen. Varje kvinna sätter sina initialer i menyfliksområdet på den punkt som hon tror passar precis runt den blivande modern mage. Mother-to-be bryts sedan bandet runt sin mage att se vem som är närmast. Vinnaren får ett pris. Menyfliksområdet är också ett trevligt minne för mor att komma ihåg sin baby dusch.

Namnet Baby poster

Ge varje person en penna och papper. Starta en timer för fem minuter (eller kortare tid att öka svårigheten). Varje kvinna skriver ner så många babyprodukter som hon kan tänka (till exempel "Flaska", "Barnvagn" och "Napp") innan tiden rinner ut. Kvinnan som namnger på de flesta produkter vinner ett pris.

PIN spermier på ägget

En variant av "Pin the Tail på the Donkey", kvinnor på duschen design spelet själva med några papper eller kartong, sax, markörer och stift. Blindfold tävlande och tid henne att se hur lång tid det tar för henne att framgångsrikt pin spermier på ägget. Kvinnan som gör det i de snabbast tid vinner.

Flaska tävlingar

Ge varje deltagare en nappflaska fylld med någon typ av drink. Varje kvinna suger flaskan som en baby, och först att avsluta vinner ett pris.

Baby Pictionary

Baserat på det ursprungliga spelet Pictionary, denna version är inriktad på baby-relaterade poster och aktiviteter. Designa och rita små kort med aktiviteter och objekt innan duschen. Under spelet, tävlande drar ledtrådar för att beskriva dessa aktiviteter (till exempel att föda, ändra en blöja och lära sig att gå) medan deras lagkamrater gissa vad det är innan tiden rinner ut. Gruppen kan delas in i lag och spela mot varandra för priser.