mynewspapers.net

Baby dusch pengar träd idéer

Baby dusch pengar träd idéer


Om du planerar en baby shower för ett älskat en, kan du överväga användningen av en pengar träd på firandet. Pengar trädet är utformad som ett mer finkänsliga sätt för gäster att ge den blivande modern med monetära gåvor som används för att ta hand om barnet. Tänk på partiets tema och färgsättning att skapa en pengar-träd som är precis lika attraktiv som resten av partiets inredning.

Mini julgran

Köpa en liten julgran i vit--kan du också köpa rosa eller blå träd för att hedra den pojke eller flicka. Dekorera trädet med bild ornament av mother-to-be, samt bilder på den nyinredda baby plantskolan. Placera trädet på ett litet bord i de mest märkbar hörnet av rummet och surround pengar trädet med andra insvept presenterar från gästerna. Ordna överdimensionerade rosa eller blå säkerhetsnålar (eller färger som matchar inredningen part) i rader framför pengar trädet, så att gästerna kan närma sig trädet och enkelt tejpa deras dollarsedlar donationer till den.

Färgade grenar

Köpa en krukväxt arrangemang av syntetiska grenar att använda som baby dusch pengar trädet. Sprayfärg grenarna i en färg som passar i duschen inredning systemet, t ex pistage grön för pastell-tema fest, eller brons för en djungel eller safaritema baby dusch. Hänga baby block-formade ornament på trädet, tillsammans med baby stövletter och skallror att få trädet att pengar mer attraktiva. Rama in en liten inbjudningskort som visar orden "(barnets namn)'s baby dusch--(månad, datum och år). Tillhandahålla färgkoordinerade kuvert, en markör och dekorativa klistermärken bredvid trädet, så att gästerna kan placera sina donationer i ett kuvert, skriva sitt namn på den och sticka kuvertet till pengar trädet.

Inredda hus växt

Välj en krukväxt house växt som en anthurium, som är en symbol för gästfrihet, eller en vit blomma, ett tecken på nytt liv eller renhet, att fungera som baby dusch pengar trädet. Knyt en stor satin rosett runt den blomkruka och ger mindre bitar av band som gästerna kan använda. Rama in en bit papper papper med anvisningarna för att lägga till pengar till trädet--berätta varje gäst att rulla dollar som en bokrulle, binda ett band runt gåvan, och knyta räkningarna till trädet. Om du använder en syntetisk växt, spraya det med glitter för mer attraktiv presentation.

Pachira

Pachira, som är det botaniska namnet för faktiska pengar trädet, sägs föra lycka och förmögenhet när den visas i ett hem eller kontor. Många pachira har flätade grenar, vilket skapar en dekorativ stam som enkelt kan fungera som baby dusch inredning. Du kan väva band genom de fläta grenarna för tillsatt färg eller knyta en stor rosett runt växtens potten. Om du använder en syntetisk växt, spray måla stammen och lagt metallic spray finish till bladen lägga till en fin touch. Köpa flera plast påskägg-ett tecken på fertilitet-- och instruera gäster att vika monetär gåvor, placera dem i ägg och skriva sitt namn på plast äggskal.