mynewspapers.net

Baby dusch Bug tema idéer

Baby dusch Bug tema idéer


Planera en baby shower med bug tema är en originell och söt idé. Nyckelpigor, trollsländor och fjärilar är alla teman som skulle fungera bra för alla blivande modern.

Nyckelpiga

Baby dusch Bug tema idéer


Med nyckelpigor som ett tema för en baby shower är en mycket populär och söt idé. Lady bird part leveranser kan hittas på många återförsäljare, till exempel Party stad, som många online-återförsäljare. Svart och rött är den traditionella färgskalan för nyckelpigor, är en modernare idé att välja rosa och brunt. En mycket enkel och billig mittpunkten idé är att göra en blöja tårta dekorerad med rosa och brunt band. Dessutom tjäna rosa punch och göra partiet favörer från rosa och brunt M & Ms.

DragonflyEn annan söt, men inte lika vanligt tema för en baby shower, är att använda trollsländor. Du väljer en färgsättning som du föredrar och detta tema kan arbeta för en pojke eller en flicka. Om mother-to-be är att ha en flicka, rosa kan vara den huvudsakliga färgen. Om mamma-till-vara medför en pojke, sedan blå arbeten vackert. Många online-återförsäljare säljer inbjudningar med trollsländor prydd på dem. Dessutom skulle det vara mycket lätt att göra en blöja kaka i form av en slända.

Butterfly

En fjäril-tema baby shower har potential att vara mycket färgstark. Du kan köpa party supplies, bords- och dekorationer med ljusa, färgglada fjäril grafik tryckt på dem eller använda färg porslin med fjäril accenter. En mycket enkel och billig idé är att göra en personlig vägg banner omfattas av fjärilar. Du kunde inkluderar förfallodatumet för barnet och namnet om känt.