mynewspapers.net

Baby Boy hantverk

Baby Boy hantverk


Hemgjord hantverk är kreativa och konstnärliga sätt att dekorera en plantskola och välkomnar en ny pojke till världen. Att göra din egen baby boy hantverk säkerställer att skapa egen personlig touch i din barnkammare, eller att du har en en-av-en-slag dusch gåva att ge. Utöva din konstnärliga sida och skapa ett hantverk för din nyaste pojke.

Bonader

Stora bitar av tyg fyllt med bomull vadd gör basen av din väggbonad. Dekorera väggarna med plysch tyg utklipp av djur, motorfordon, dinosaurier eller objekt från temat i plantskolan - du ens kan stava ut barnets namn. Fästa tyget på toppen och botten ändarna till träpinnar, som ger hängande några struktur. Bifoga ett band till översta pluggen så att hängande kan hängas på väggen. Göra en eller flera av dessa draperier att dekorera en plantskola vägg.

Picture Frame

Köpa någon storlek foto stomme. Täck ryggen och stöd staffliet av ramen med blå craft papper (finns i hantverksbutiker). Också täcker framsidan av ramen utan papper, lämnar mitten av ramen öppen att visa bilden. Limmet skum former eller craft charm (finns i hantverksbutiker) som överensstämmer med temat plantskola eller i klassiska "little boy" former (hundar, lastbilar, bollar) på ramen. Placera en bild inne om pojken föds redan, eller placera en kopia av ultraljud bild eller ett foto från graviditeten inne om pojken inte har ännu kommit.

Baby tvål

Gör en mild baby tvål genom att kombinera avokado och olivolja, destillerat vatten, natriumhydroxid, lavendel eterisk olja och kamomill eterisk olja med en kall process tvål göra metoden. Häll tvålen i baby formade formar (stövletter, vaggor, gunghäst, baby block) tillgängliga i tvål-making leverans butiker. En droppe blå karamellfärg lägger en baby blå nyans till tvål. Linda in tvålen i blå hantverk väskor och knyt med blå band.

Flygplan mobil

Använd en mall (kolla avsnittet resurser för en bra) att skära ut flygplanet figurer i tyg. (Använd tandning sax för att göra snyggt kanterna på tyget). Klipp ut 10 flygplan i alla. Placera ett flygplan cutout på bordet och ligga ett annat flygplan cutout ovanpå den. Sy utskärningar tillsammans, lämnar en kant öppen. Fylla flygplan med bomull vadd och avsluta sy dem. Trä linan genom toppen av flygplan och knyt en knut i tråden så att det håller på flygplanen. Avsätta flygplan. Fem små borrhål i ett broderi tunnband och tråd de andra ändarna av fiskelina genom bågen (så att flygplanen är nu kopplade till bågen). Borra hål i bågen mellan hålen som håller flygplanen. Tråd och Knut fiskelina genom dessa hål, sedan knyta andra ändarna på raderna till en krok. Detta håller mobilen till kroken och kroken tillmäter taket ovanför spjälsängen i mobilen.