mynewspapers.net

Avlopp täppa orm typer

Avlopp täppa orm typer


Om du tycker att vatten inte dränerar ordentligt från en badrum eller kök diskbänk eller från toalett eller badkaret, finns det förmodligen en täppa i avloppet. När ett avlopp är igensatt (och inte avloppsledningar), avlopp täppa ormar, även känd som dränera skruvar, kan användas för att ta bort hår och annat skräp som orsakar problemet. Konsumenterna har deras val av flera avlopp täppa orm typer, som varierar i storlek och kapacitet.

Hand skruv

Den hand skruv, eller hand avlopp orm, är vanligt att rensa skräp från dusch, badkar eller sjunka avlopp. Denna typ av avlopp orm drivs av användarens hand och den har en kabel, vanligtvis mindre än 12 inches lång och i slutet av kabeln är en metall korkskruv krok. Skruven är manipuleras in i avloppet, och operatören vrider handtaget för att flytta korkskruv. Under hela dess rörelse, de korkskruv gripskopor håll av skräp och antingen ger det till ytan av sönder det tvättas bort av avloppet.

Toaletten skruv

Den toalett skruv, eller toalett avlopp orm, liknar hand skruv; dess mest anmärkningsvärda skillnaden är dock dess längd. Ett djup typiska toalett träskor har toalett skruven en genomsnittlig längd på 3 fötter. Som hand skruv, är det utformat med en smidig kabel med en korkskruv spets. Förflyttning av korkskruv drivs av användaren genom att flytta handtaget. Korkskruv tipset är vanligtvis belagd i porslin att förhindra skadliga känsliga yta inom toalettstolen och rinna.

Trumma skruv

Trumma skruvar är tunga versioner av hand och toalett skruvar, som denna typ av avlopp täppa orm är eldrivna för att ta bort skräp djupt i avloppsledningarna. Utformningen av en trumma skruv är liknande till det av de hand-drivna versionen; dess längd är dock väsentligt längre än de ovannämnda avlopp ormarna. Kabeln i en trumma skruv lagras i trumman av maskinen, och bladen är utbytbara beroende på täppa inom ett avlopp. Avlopp täppa ormen används vanligtvis av professionella rörmokare.