mynewspapers.net

Avläggande av examen minne styrelsen idéer

Avläggande av examen minne styrelsen idéer


Ett minne ombord, som visar upp fotografier tagna genom åren, är ett effektivt sätt att återta resa mot examen, antingen från hög college eller högskola. Nyckeln till att göra minne styrelsen ser sitt bästa är bilder på den. Men ett minneskort behöver inte vara begränsad till bilder. Små objekt, till exempel knappar och program, kan verkligen göra styrelsen sticker ut.

Tidslinjen

Istället för att göra en standard collage, sätta fotografier på en tidslinje, som gör det möjligt att sätta bilderna i ett sammanhang. Anteckna uppgifter om olika händelser eller dagar på raden tid, som den första dagen i förskolan eller junior prom. Viktiga händelser som du inte har fångat i fotografier fortfarande kan läggas till raden tid med denna metod.

Shadow Box minne ombord

Begränsa inte dig själv till artiklar som ligger helt platt. Om du använder en shadowbox istället för den mer traditionella bild ram eller en affisch styrelsen, kan du inkludera objekt som trumpinnar, gitarr plockar, marscherar skor, Boy Scout eller Girl Scout emblem, fladdermöss eller racketar, beroende på den examen intressen.

Framtida minnen styrelse

Istället för att fokusera på minnen av förflutnan för att fira en avläggande av examen, ta ett icke traditionella synsätt och göra en ombord för att fira de minnen som väntar på vägen. Exempelvis för gymnasieexamen, innehålla logotyper, maskotar eller håna college diplom från skolorna de kommer att delta. För högskoleexamen, innehålla saker som motsvarar deras valda karriärvägar och mål. Bilderna behöver inte bara vara av kandidaten. Inkludera bilder från tidningar eller facktidningar samt illustrationer.