mynewspapers.net

Avläggande av examen kort idéer med cricut maskinCricut maskiner crafting verktyg skapade av Provo Craft. De erbjuder en mängd olika typer inklusive kaka-göra, die cut och prägling, styckning och design. När du skapar en avläggande av examen-kort med en Cricut maskin, erbjuder den ursprungliga Cricut eller Cricut uttryck modeller bättre tjänster än andra modeller. Med 250 Cricut Patroner tillgängliga finns det otaliga sätt att göra en avläggande av examen-kort för din särskilda examen.

Patroner

Cricut har en säsongsöppen patron tillägnad examen med titeln "Happy examen." Men har flera andra patroner mönster som du kanske vill använda. "Locker Talk" har en banner med ordet avläggande av examen på den, en graduate mössa och en utbildning. "Ett barns året" har också en examen mössa, men dess diplom rullas och har en diplom tagg. "Wild Card" har rullade diplom, en tofs, en känsla som om "För the Graduate" och ett band. "Everyday Pappersdockor" kan du göra en graduate docka med en klänning och diplom.

Avläggande av examen Cap kort

Eftersom Cricut kan du ändra storleken på bilder, prova att göra ett kort som är skuren som en gradering cap. Med hjälp av en av patronerna som innehåller en mössa, förstora bilden till den storlek du vill ha hela kortet vara. Du kan skriva ut en separat tofs att koppla till den gemensamma jordbrukspolitiken som matchar den din examen kommer att bära på hennes stora dag. Gör det ett lager med ett meddelande på baksidan, öppna den för att visa meddelandet på insidan, eller lägga en ficka för att hålla ett presentkort eller pengarna. Skriva ut en känsla att placera på den gemensamma jordbrukspolitiken, eller skapa din egen "Klass av 2011" känsla med en teckensnittskassett.

Favorit karaktär

Om din examen klar förskola / dagis, göra ett kort med Hello Kitty, Elmo, "Toy Story" eller en annan av hans favorit karaktärer på den. Om han är lite äldre, prova en cowboy, basebollspelare, ballerina eller några andra intressen som han kan ha. För en high school eller college examen, anser hennes skolan maskot. Huvudsyftet är att anpassa den.

Bild av examen

För ännu mer personalisering, lägga en bild av kandidaten på kortet. Använda Cricut bilder till accent bilden. Skriva ut en liten examen mössa och placera den på den examen huvud i bilden. Klistra in ett Grattis bannern ovanför bilden och sätter ett diplom av hennes hand som om hon håller det. Vara kreativa, ha kul och göra det en unik, en-av-en-slag skapelse.