mynewspapers.net

Avläggande av examen hattar regler

Avläggande av examen hattar regler


Akademiker bära brukar en gradering klänning och cap under deras Promovering. Den gemensamma jordbrukspolitiken avläggande av examen har sin egen uppsättning etikett regler som skall följas när det gäller hur det bärs, när det ska tas bort och placeringen av tofsen. En examen cap kan vara obligatorisk för de examen, det betyder inte att de är de enda som bär en hatt. Gästerna ska gå en examensceremoni kan välja för att don en hatt för den speciellt tillfällen, då de kommer att behöva följa några etikett regler också.

Tofs

Bära tofs av din examen cap på höger sida av den gemensamma jordbrukspolitiken. I slutet av inledningen, fakultetsmedlem kommer att instruera dig att flytta din tofs från höger sida av din keps till vänster, betecknar din utexaminering (se hänvisning 1).

Klädd i examen Cap

En examen mössa bör bäras så att den är parallell med marken. Kvinnor kan använda hårklämmor för att förvara examen locket på plats om deras hår orsakar det att skifta. Avläggande av examen caps vanligtvis har resår runt hälften av den del som går runt huvudet. bära examen locket med elastisk del i ryggen (se hänvisning 1).

Män och kvinnor

Män bör ta bort deras examen caps under nationalsången och skolan sången. Kvinnor kan lämna sina mössor på genom hela Akademiska högtider (se hänvisning 1).

Gäster bär hattar

Manliga och kvinnliga gäster bör ta bort sina hattar för nationalsången och skolan sång. Kvinnor som bär wide-brädden hattar bör ta bort dem en gång sitter så att de inte blockerar vyn av andra. Även om ceremonin hålls inomhus, manliga gäster bör ta bort sin hatt på in i byggnaden och lämna bort det till spännande byggnaden (se referens 2).

Överväganden

Tillsammans med efter ovannämnda examen hatt etikett regler, bör du också följa alla instruktioner som rör mössor som fakultetsmedlemmarna ger dig. Inte kasta din keps efter inledningen, dekorera din keps eller något annat denna fakultet begäran att du inte göra. Inte bara kommer att gå emot fakulteten önskemål kanske hålla dig från att delta i början, det blir också respektlöst mot din kolleger akademiker.