mynewspapers.net

Avläggande av examen Favor idéerEn examen är alltid värt en stor fest. Avläggande av examen parterna kan vara dyrt, dock med inbjudningar, dekorationer, mat och andra partens krav. Lyckligtvis, du kan lindra en del av kostnaderna genom att skapa hemmagjord examen favörer för partiet. Dessa idéer kommer att hjälpa dig planera och dra bort en examensfest som du och din ära examen kommer att vara stolta över.

Mat examen Favor idéerMat gynnar göra ett bra komplement till en examensfest, särskilt om många av de examen vänner kommer att närvara. Överväga vilken typ av behandling du vill piska upp och sedan komma med en idé att göra det till en tjänst. Till exempel, om du är en hård godis vissla, göra ett stort knippe slickepinnar med avläggande av examen år eller den examen namn förs på. Gör godis i en av de graduate school färger och Linda in dem varje i cellofan. Binda ett band i den andra skolan färgen runt varje lollipop pinne. Om rotskott inte är din grej, grädda partier av dina bästa cookies och dekorera dem med gratulationer talesätt. Eller göra fortune cookies och lagt hemgjord papperslappar med avläggande av examen offerter, skolans namn och avläggande av examen år eller den examen namn på "öden."

Tryckt gradering Favor idéer

Avläggande av examen Favor idéer


Om du har en dator med en anständig skrivare, finns det en mängd gradering part tjänst kan du skapa. Köpa ett gäng billiga T-shirts och vissa skrivare överföring papper, och du kan göra examen T-shirts att ge till den part gäst. Några skjorta idéer omfatta "Klass av XX Rocks," och "Susie examen, men allt jag fick var denna usel T-shirt!" Andra idéer för favörer skrivas ut från datorn inkluderar bokmärken från ett ordbehandlings- och DTP-program och tryckta på kortet lager eller choklad bar wrappers att ersätta de på affären choklad. Kalendrar med bilder av kandidaten för varje månad är roliga idéer också. Du kan använda skola bilder, börjar med första klass i januari månad och slutar med en högre porträtt för December.

CD och DVD examen Favor idéer

Avläggande av examen Favor idéer


Du kan göra andra examen favörerna på datorn också. Om datorn har en CD-brännare, göra CD-skivor för den gradering part gäst. Be kandidaten för en lista med meningsfulla låtar, eller skapa en spellista med låtar som passar för avläggande av examen. Dessa låtar kan variera från saftig och sentimentala, till exempel "Du höja upp mig" av Josh Groban till något lite mer optimistisk, som "Det är mitt liv" av Bon Jovi. Andra idéer inkluderar CD- eller DVD-skivor med bildspel av examen genom åren. Var noga med att inkludera så många foton med vänner och familjemedlemmar i skott som möjligt. Detta sätt, kommer alla gå examensfest skatt favörerna år framöver.