mynewspapers.net

Aviation Forskningsämnen papper

Aviation Forskningsämnen papper


Luftfarten är ett stort område med otaliga statistik och data. Även om du inte är en pilot, flygplan ägare eller mekaniker, finns det något inom flygindustrin som påverkar dig. Det finns många underordnade fält inom luftfarten som göra för forskning papper ämnen, inklusive air resor säkerhet, effekt på landsbygdens ekonomi, hälsa och bränsle kostnader.

Air resesäkerhet

Besatthet om flygsäkerhet resa är inget nytt. Statistik används att övertyga människor att flyga som annars kan vara rädd eller försiktig. Jämföra allmänflyg och kommersiell luftfartssäkerhet för andra transportsätt säkerhet kan lätt fylla en uppsats. Anse att du är mer sannolikt att skadas på en kort bilresa till flygplatsen än du skulle flyga längdåkning, och använda denna statistik för att skriva en uppsats.

Lantlig ekonomi

Landsbygdens ekonomi är ett ämne som inte ofta berörs i aviation forskning. Många små, lantliga städer fortfarande lita på flyget för uttryckliga paket, förnödenheter och även medicinsk transport. Som ekonomin har drabbat hårda tider, har krympande landsbygdens aviation hotat med ekonomin i avlägsna områden som är beroende på plan till leveranser. Överväga skriva om svåra ekonomiska inverkan på små städer som landsbygdens Flygplatser nära i rekordmånga.

Hälsa

Många hälsofrågor omger luftfart, som påverkar piloter och passagerare både. Piloter, till exempel, är mycket mer benägna att hud cancer när du flyger på hög höjd upprepade gånger för längre tid, vissa studier har visat. Passagerare med blodkoagulationen problem måste dessutom ta special försiktighet att flytta och sträcka under flygning att förhindra livshotande sjukdom. När du skriver en uppsats på aviation hälsa, måste du inkludera risker över demografi och inkludera piloter, passagerare och flygplats personal.

Bränslekostnaderna

Stigande bränslekostnader har varit källan till både svårigheter och vetenskaplig forskning. Flygbränsle, inklusive 100LL Avags (blyad bensin) och JetA (fotogen) bränslen, kostar vanligtvis 30 procent mer per gallon än fordonsindustrin bensin. Priserna fortsätter att öka, som påverkar air travel priserna. Överväga att skriva om effekterna av bränslepriserna på konsumenterna samt påverkan på små flygplatser.