mynewspapers.net

Avery Light T-Shirt Transfer instruktioner

Avery Light T-Shirt Transfer instruktioner


Oavsett om du är ute för att möjliggöra team skjortor för din lokala softball ligan eller bara hittade en snygg design eller säger du vill ha på en T-shirt, Avery överföringar gör att skapa din egen skjorta på hemma. Avery ljus T-shirt överföringar sker särskilt för ljusa färgade och vita T-shirts.

Instruktioner

• Prewash din T-shirt och torka. Skapa din design på datorn med din egen grafiska program eller du kan ladda ner programvaran Avery DesignPro (se resurser).

• Ställ in din bild att skriva ut till din bläckstråleskrivare. När du skriver ut med ljus T-shirt Transfer, måste bilder vändas innan du skriver ut så de inte är bakåt när strykas på. Du kan göra detta till ett av två sätt. Genom programmet du skapade din bild i, använda hjälp-sektionen och Använd sökord som "spegel" eller "flip" anvisningar på vända din design. Genom din skrivare, kan du kontrollera skrivarinställningarna och antingen ändra till "Vänd vågrätt," "Spegelbild" eller om du hittar en inställning för T-shirt transfer som bör vända bilden för dig. Placera överföring ark i skrivaren så det kommer ut på sidan överföring. Om du är osäker på vilken sida skrivaren skriver ut på, göra en markering på ett vanligt vitt papper och kör den genom skrivaren. Detta kommer att berätta vilka om att ha täcker ansiktet uppåt eller nedåt. Fortsätta att skriva ut bilden.

• Hitta en platt och hård yta för att stryka på din överföring. Ta örngott och vik på mitten, att skapa en pad för ytan. Ange din järn till inställningen hetaste bomull och låt förvärma i minst fem minuter.

• Ta din T-shirt och placera det område du vill använda för att överföra över örngott. Ta bort alla rynkor från plagget. Placera överföring ark ansiktet ner med Avery logotyp mot dig till din T-shirt och placera där du vill ha överföringen till gå, igen kontroll för att se att alla rynkor har tagits bort.

• Bestämma järn gånger storleken på din bild (1/8 sida i 30 sekunder, 1/4 sida för 45 sekunder, 1/2 sida för en och en halv minut och helsida i tre minuter). Använd båda händerna och din full kroppsvikt för att hålla järnet på din bild. Flytta järn i raka linjer över hela överföringen, och se till att också få kanterna på överföringen.

• Tillåt T-shirt och överföring svalna i minst två minuter och ta sedan bort papperet stöd från överföringen.