mynewspapers.net

Avboka Bilförsäkringar

Avboka Bilförsäkringar


Även om auto försäkring krävs för alla som äger och driver en bil, finns det olika anledningar varför du kan behöva avbryta er politik. Om du inte längre äger en bil ska flytta du till ett område att ditt nuvarande företag omfattar inte eller du hitta ett bättre avtal med ett annat försäkringsbolag, kommer du vill avbryta din nuvarande politik. Det är viktigt att korrekt avbryta er politik, eftersom en förfaller i försäkring eller att underlåta att betala dina Premier kan orsaka problem när du behöver försäkringen igen.

Instruktioner

• Kontakta ditt försäkringsbolag. Det bästa sättet att göra detta är att kalla din agent eller en kund representant och informera honom om att du vill avbryta er politik. Här kan du ställa alla frågor du har om avbokning processen. Låt din agent vet exakta annulleringsdatum och fråga om alla eventuella avgifter eller bidrag.

• Fyll i formuläret för avbokning som ditt försäkringsbolag skickar du. De kan ha en form som är tillgänglig online, eller du kan behöva vänta för att komma fram via US mail.

• Skicka formuläret ifyllt avbokning tillbaka till ditt försäkringsbolag. Göra ett uppföljande samtal att se till att de fått form.

• Kontakta din lokala institutionen för motorfordon och informera dem att du har avbrutit din försäkring. Du kan behöva vända i din registreringsskylt om du inte har köpt en politik från ett annat försäkringsbolag.