mynewspapers.net

Avboka betalkort

Avboka betalkort


Använda ditt betalkort är en säker, nyttig, och enkelt sätt att betala för varor och tjänster. Till skillnad från kontroller, så snart din betalning är tillåtet, din bank förbehåller sig pengar från ditt konto och det visar som väntande. Kontot debiteras omedelbart. När tillstånd att har banken en skyldighet att fullgöra betalningen, utan undantag. Du kan ställa in återkommande betalningar på ditt betalkort genom att registrera det med det företag som tillhandahåller tjänsten eller varor. Om du behöver avbryta förauktoriseras betalkort, kan du följa dessa steg.

Instruktioner

• Skriva till handlaren som du har ställt in återkommande betalningar att annullera en debet kortbetalning minst tre arbetsdagar innan betalningen. Ge ditt namn, adress och telefon nummer. Du behöver inte ge ett skäl för att upphäva betalkort.

• Tydligt vad betalningen är för, och hur mycket. Ge inte din full debitering kortdetaljer; de fyra sista siffrorna är nog för dem att bekräfta kortet är ditt (som du har redan fått din adress). Instruera handlaren ta bort dina kortuppgifter från deras system omedelbart och att avbryta framtida betalkort. Be dem att ge skriftlig bekräftelse via mail. Skicka brevet med certifierade post att företaget tar emot ditt brev.

• Ring säljaren hålla ditt betalkort kortuppgifter. Ge dina uppgifter. Berätta för företaget du har skickat ett brev cancelling framtida debet kort betalningar. Få muntlig bekräftelse att din begäran har behandlats och att betalkort har annullerats.