mynewspapers.net

Avancerad Pilates reformatorn övningar

Avancerad Pilates reformatorn övningar


Pilates träning uppfanns av Joseph Pilates i början av 1900. Pilates reformatorer är fjäderbelastade maskiner som ursprungligen används för dem i rehabiliteringsprogram och har sedan dess vunnit popularitet som en allmän träning enhet. Regelbunden användning av reformatorerna hjälper till att utveckla core styrka, tillbaka problem/anpassning/kroppshållning korrigering, ökar rörelseomfång för en smalare utseende och är också en bra kardiovaskulär träning. Reformatorn kan användas för en rad övningar för att förstärka och förlänga muskler.

Benet Strengthener

Stärka dina ben och armar och kärna med övningen Pilates världsförbättrare. Ligg ner på de världsförbättrare vagn och vila huvudet bekvämt på nackstödet. Ta dra banden på vardera sidan av reformatorn med händerna, att se till att ditt grepp är bekväm, starta genom att lyfta varje band rakt upp över huvudet och flytta benen i en 90 graders position i luften. Långsamt få banden ner på ömse sidor om du som du höjer din huvud och övre kropp, att hålla benen i luften. Hålla banden nere på vardera sidan av dig och din överkropp lyfte när du börjar göra en version av scissor sparkar med benen; helt enkelt puls benen rätade upp och ner med tårna pekade. Upprepa minst sex gånger innan du återvänder till din ursprungliga position.

Benet cirklar i remmar

Dra banden på reformatorn maskinen också innehålla remmar för dina fötter. Placera fötterna i varje band och vila armarna bekvämt på dina sidor. Rulla dig upp 1 till 2 inches på transport huvudet och bålen vilar på. Använd dina ben för att flytta själv ner reformatorn; se hur långt du kan ta dina ben över huvudet utan smärta. Lyft dina ben, bål och bröst av transport och hålla positionen innan långsamt flytta kroppen tillbaka ner till transport. Använda benen för att lyfta dig upp reformatorn och ta benen fram och tillbaka tillsammans i en cirkelrörelse. Upprepa.

Torso Pull

Sitta upp och placera dina knän på transport av reformatorn så att du annars står upp direkt på enheten. Håll de dragande remmarna, en i varje hand. Luta dig tillbaka, hålla dra banden, som kommer att orsaka transport att flytta fram något och sedan flytta tillbaka till din ursprungliga position. Se hur långt du kan luta sig tillbaka utan smärta; Detta fungerar magen muskler. Försök att använda magmusklerna så mycket som möjligt, i stället för att använda benen för att göra rörelsen.