mynewspapers.net

Autologic Scan verktyg

Autologic Scan verktyg


Autologic diagnostik, Ltd är ett amerikanskt företag, med huvudkontor i Commack, New York. Detta företag specialiserar sig diagnostiska scan verktyg för premiumvarumärken som Volvo, Mercedes Benz och Jaguar. En diagnostiska scan tool är ett verktyg som ansluts till instrumentpanelen i bilen och matar ut felkoder och felkoder berätta vilket system är fel. Du kan slå upp felkoder att få mer detaljerad information om problemet.

Land Rover

Autologic Land Rover verktyget är speciellt för varumärket Land Rover, och det är främst för automotive verkstäder och fordon återförsäljare. Detta verktyg är kompatibel med Land Rover fordon från 1989 till 2010 från och med 2010, och den är kompatibel med denna fordonets air suspensionssystem. Detta verktyg har en bil konfigurationen arkivera (CCF) funktion, som gör att du kan ändra inställningarna för farthållaren, och det kommer med Flash-programmering.

Volvo

Verktyget Autologic Volvo är kompatibelt med Volvo bilar från 1996 till 2010 från och med 2010, och du kan ändra språk på ditt fordonssystem. Tillgängliga språk inkluderar tyska, engelska, polska och nederländska, och det har en stor skärm, som hjälper dig att läsa fel kod och system information. Verktyget Autologic Volvo också tillåter dig att återställa din Electronic Throttle Module (ETM) och motor Control Unit (ECM), som kontrollerar hur mycket bränsle och tändning timing din inre förbränningsmotor kräver. Detta program kommer också att visa de diagnostiska felkoder (DTC) samband med bilens problem.

Jaguar

Detta diagnostiska verktyg har en pekskärm, vilket innebär att du kan interagera med verktygets gränssnitt med en penna eller fingret, och detta verktyg har också Flash-programmering. Detta verktyg kan du återställa ditt fordon till fabriken infattningarna, inklusive konfigurationsinställningarna, och du kan anpassa CCF data. En annan funktion av detta verktyg är att det tillåter dig att konfigurera din luftfjädring för att åtgärda eventuella problem i samband med detta system. Detta verktyg är kompatibel med Jaguar bilar från 1995 till 2010 från och med 2010.

Mercedes-Benz

Verktyget Autologic Mercedes-Benz kommer också med en pekskärm och en menyfunktion som hjälper dig att navigera till rätt diagnostiska funktionen, och den kommer med en programvara kalibrering nummer (SCN) kodning huvudnummer, vilken kan du manipulera även mycket nya styrmoduler. Andra funktioner av detta verktyg är att du kan använda detta verktyg för att låsa upp din krockkuddar och koden nya nycklar för ditt fordon. Detta verktyg är kompatibel med Mercedes-Benz bilar från 1995 till 2010 från och med 2010.