mynewspapers.net

AutoCAD tekniker utbildning

AutoCAD tekniker utbildning


AutoCAD är ett populära dator assisterad redaktionella verktyg som används för att skapa ritningar och andra ritningar. AutoCAD tekniker utbildning lär student använda denna programvara på flera områden, som arkitektur, elektronik, civila design och utformningen av andra typer av maskiner. AutoCAD tekniker utbildningskurser inkluderar information om andra metoder för utarbetande, inklusive manuell utarbetandet. AutoCAD säljs av mjukvaruföretaget Autodesk.

Building Design

AutoCAD används allmänt i fältet arkitektoniska. Kurser förklara hur man skissa konturerna av en struktur och hur du använder AutoCAD verktyg att lägga till byggnaden områden såsom väggar, rum, trappor, hissar, handfat och dusch. AutoCAD teknikern lägger till ytterligare funktioner som gräsmatta utrymme, fontäner, parkeringsplatser och andra delar av fastigheten.

Byggnormer

Arkitektoniska AutoCAD utbildningsprogram omfattar allmän information om konstruktion. Studenterna lär sig om byggnormer, vilka funktioner som är nödvändiga för att motstå skador från jordbävningar och var man kan leta upp dörrar och elden undgår att möta lokala regler. AutoCAD tekniker lär slå upp koder som högsta byggnad höjd, det tillåtna antalet byggnader på en fastighet och krav för funktionshindrade.

Design matematik

Tekniker lär matematik i AutoCAD utbildning. Byggprojekt kräver beräkningar i tre dimensioner, så att studeranden lär sig att skapa tre dimensionella modeller. Utbildning omfattar geometri och algebra baserade metoder för att beräkna volym och area av byggnader. Isometrisk projektion är lärt av studenter, detta är en metod att dra två dimensionell bild av en tredimensionell struktur, vilket är användbart vid utskrift ut mönster. Parametrisk ritning kan ritningar till mer enkelt ändras genom att definiera parametrar såsom diameter i en cirkel och använda denna information för att skapa en ritning.

Fältstudien

Tekniker ta turer i byggnader med sina klasser i programmet Frederick Community College. Många byggnader är konstruerade med hjälp av AutoCAD designers, så att eleverna kan visa AutoCAD utkast till dokument från befintliga byggnader. Eleverna mäta måtten på byggnader och skapa prov ritningar från deras mätningar.

Mark lantmäteri

Lantmäteri täcks i AutoCAD tekniker utbildning. Lantmätare registrerar information om egenskapen massor, inklusive geografiska egenskaper av ett område såsom floder och sjöar och gränserna för en tomt. Civila design tekniker lär dig att använda AutoCAD design strukturer som dagvatten och vattenreservoarer. AutoCAD kan fri form ritning, så canyons, kullar, dalar och andra naturliga funktioner som inte är enkelt definierat som enkla figurer som cirklar eller rektanglar kan läggas till i ett dokument.