mynewspapers.net

Australiska klä upp idéer

Australiska klä upp idéer


En australiensisk tema-fest erbjuder många möjligheter för kreativa kostymer. Hitta din inspiration från det australiska varierade landskapet och dess distinkta djurlivet. Du kan också få idéer från australiska historiska gestalter, moderna kändisar och fiktiva karaktärer. Kläder med ett inhemska element fungerar bäst.

Australian Outback

Australien är hem till kängurun och koala. Dessa två internationellt igenkännliga djur kan bearbetas i en humoristisk kostym. Ta en grå munkjacka och fäst vita luddiga tyg öron. Lägg en bit tyg eller rita i en påse på framsidan av sweatshirt. Bära tröja med huva upp. Kombinera den med grå sweatpants. Måla ansiktet grå och näsan svart, om du inte hittar en koala mask. Om du väljer en känguru dräkt, bär en tan sweatsuit med en lång svans fäst på baksidan av sweatshirt. Bifoga kanin-liknande öron till huven. Om du föredrar att förbli mänskliga, klänning som "Crocodile Dundee." Du behöver robust slitage, som en ärmlös väst och utrustade khaki byxor med stövlar, liksom en Australian Bush hatten.

Australiska personligheter

Väljer att klä sig som en australiensisk kändis som Nicole Kidman eller Russell Crowe, eller som en fiktiv karaktär från en australisk komediserie som "Kath & Kim" eller "Summer Heights High." Forskning karaktären du har valt och väljer sedan peruker, smink och kläder som kan vara trovärdigt. När du är i kostym, försök att stanna i karaktär, genom att tala med en australiensisk accent.

Australiska produkter och symboler

Australien är känt för många olika produkter, som kan göra din kostym en stor konversation lappar. Göra en boomerang med lite kartong och måla. Klipp ut en stor boomerang form och dekorera. Låt det torka innan du kopplar repet till ände. Bära boomerang på rygg, med repet vilande på ena axeln, drapering över bröstet. Överväga en berömda australiska mat produkt, som Vegemite smörgås spridas eller Tim-Tam cookies. Du kan göra Vegemite, med två stora kartong cutouts som liknar en burk. Dekorera dem realistiskt, så att man ser ut på baksidan av burken och den andra ser ut som framsidan. Stansa hål i toppen av och sträng dem tillsammans, så att de vila bekvämt på dina axlar. Konstruera Tim Tams med stora rektangulära utskärningar att likna ett paket snarare än en burk. Överväga att bära en kartong av mjölk för extra effekt. Slutligen för en lätt igenkännlig kostym, göra en toga, med färgerna på den australiska flaggan.