mynewspapers.net

Australiska Arts & hantverk för barn

Australiska Arts & hantverk för barn


Barn tycker om att lära om fjärran platser, särskilt när det finns ovanliga former av vilda djur inblandade. Australien är ett land rikt med egen djurpopulation och spännande mänsklig kultur. Konst och hantverk projekt som firar människor och djur i Australien kan göra studiet av denna kontinent kommer till liv. Barnen kommer att lära sig om Australien när du skapar dot konst, att göra en didgeridoo eller designa en outback rainstick.

Dot konst

Aboriginerna i Australien med prickar i sin konst. De använde färger från naturen och pinnar eller djur quills för att göra målningen. De pinnar eller animaliska quills präglade prickar på de föremål som de utsmyckning. Eleverna att skapa dot art bör börja med en slät sten eller en bit papper, vissa färgade med neutral färg och en pinne. Eleverna kan börja genom att måla rock eller papperets yta helt och kan inkludera en djur disposition i målningen. Efter denna färgen har torkat, kan de lägga till prickar i bilden med pinnen. Läraren kan hänga affischer koalor, kängurur eller platypuses runt i rummet för att inspirera barnen.

Didgeridoo

Aboriginerna skapade musikinstrument med hjälp av grenarna av eukalyptusträd. Grenarna hade urholkad av termiter och skapat ett ljud när blåses genom. Barn kan göra sina egna australiska instrument med Tom förpackning papper tuber. Varje barn bör måla deras papprör hjälp jorden-tone färger och olika mönster. De kan införliva prickar i mönster också. När färgen är torr, kan barnen blåsa igenom ena änden av instrumentet att göra musikaliska ljud.

OutBack Rainstick

En outback rainstick är lätt att montera och använder objekt som är allmänt tillgänglig. Barnen kan börja projektet med ett tomt papper handduk rör. De kan ta papper biten och limma fast dem över hålet i ena änden av röret. Barnen kan dumpa några bönor inuti röret och limma något papper biten över den andra änden av röret. Efter att limmet har torkat, kan barnen dekorera utsidan av deras rainstick med klistermärken, skum prickar eller markörer. När rainstick är klar, allt de behöver göra är att skaka den.

Wildlife Diorama

Studenter kan skapa sina egna Australian wildlife landskap. För att sätta stämningen, kan läraren hänga affischer med olika australiensiska djur runt i rummet. Varje elev ska starta med en tom skokartong. Inuti skokartongen, kan eleverna rita eller måla träd och växter att representera den australiska skogen. Separata bitar av papper, kan eleverna rita flera djur de se postat runt i rummet och skär dem. Studenterna bör peta hål genom den övre väggen i lådan och genom vart och ett av djuren de skapat. Eleverna bör binda ett snöre genom hålet i ett djur och knyta den genom ett hål i den övre väggen i lådan. Barnen kan fortsätta knyta strängarna genom djuren och hålen tills alla djur hänger inne i lådan.