mynewspapers.net

Australian Outback farorDen australiensiska vildmarken är otroligt vacker och innehåller stora öknar som sträcker sig över hela mest staterna i landet. Samtidigt reser genom outbacken, finns klippformationer att se, glest ligger städerna att besöka, flera arter av träd att utforska, vattendrag att vada i där djurliv finns i överflöd. Även om det finns mycket att se när du reser genom den australiensiska vildmarken, kommer att vidtagna försiktighetsåtgärder undvika katastrof, eftersom det finns många allvarliga faror att vara medveten om och undvika.

Krokodiler

Australiska saltvatten krokodiler finns i vildmarken i norra regionen i Australien. Den största levande kräldjursarter i världen, krokodiler kan väga upp till 998 kg. De utgör en fara i outbacken eftersom de ofta förekommer i sötvatten floder och träsk, även om de tillbringa en del av sin tid i havet. Australiska saltvatten krokodiler har varit kända för att attackera människor och har orsakat flera dödsfall med attackerna. Hanarna är extremt aggressiv mot andra djurarter, däribland människan, och vanligen attackera människor som oavsiktligt vandrar in i deras territorium.

Brun orm

Ormar är en av de största farorna för människor som reser genom och spendera tid i outbacken. Australien har 100 venemous orm arter och 12 av dessa 100 arter är kända för att vara mycket dödligt. En av de mest dödliga är brun ormen, som är vanligt i vildmarken nära floder, träsk, billabongs och sjöar i de norra delarna av kontinenten. Brun ormen är lätt identifieras genom brun färgning kör längs kroppen, därav dess namn. Det kan bli att vara så länge som 8 fot och dess gift är kända för att vara dödliga, att göra omedelbar medicinsk intervention avgörande.

Australiens öknar

Delar av den australiensiska vildmarken inkluderar stora ökenområdena av landet, som kan innebära en stor fara eftersom städerna i öknen outback är utspridda så långt ifrån varandra. Detta ger mycket få om några resurser och vindskydd längs vägen. Öknen kan bli gassande varmt under sommarmånaderna, med temperaturer som ofta upphov till väl över 100F plus klimatet är extremt torrt. Värmeslag och uttorkning är inte ovanligt, särskilt om tillräckligt med vatten inte är tillgänglig. Därför är det oerhört viktigt för resenärer att få ett tillräckligt stort utbud med dem på vägen under sina resor. En mycket pålitlig fordonet är lämpligt för att undvika mekaniska haverier.