mynewspapers.net

ATV stigar i bergen Kiamichi

ATV stigar i bergen Kiamichi


Många ATV trails i Kiamichi bergen i sydöstra Oklahoma anses flera användning spår. Detta innebär att medan du njuter av din ATV Kärra, du bör se upp för cyklister, vandrare, häst ryttare och joggare. Lederna är färgkodade enligt vilka typer av verksamhet får på den särskilda spåren. När osäker, kontrollera med en skogvaktare innan du tar din ATV på ett spår för att undvika böter.

Stora Cedar Trail

Big Cedar leden börjar vid Peckerwood knopp hytter i sydöstra Oklahoma. Om bor på stugorna har du direkt tillgång till lederna, vilket är bekvämt som du inte behöver trailer din ATV. Du kan rida den direkt från stugorna till leden. Efter cirka fem mil ansluter leden med civilisation via Ben Patterson vägen. Du kan välja att följa vägen eller resa västerut på en gren av de spår som tar dig med på en sex mil slinga. Leden är ganska grov för ungefär en halv mil, och det är ojämn under hela leden. Peckerwood knopp stugor 63347 Hawk Lane Smithville, Oklahoma 74957 580-494-7333

Kiamichi Ridge Trail

Kiamichi Ridge Trail nås från både Highway 63 och Highway 259 av stora ceder, Oklahoma. Detta spår viker av på flera ställen. Du kan rida västerut längs kanten av berget och avveckla i Honobia, Oklahoma. Om du följer kanten av berget i öster, kommer du att upptäcka den fridfulla duva Creek eller området Beech Creek nationella natursköna och botaniska. Grenar av leden kan köra någonstans från fyra miles till 24 sjömil lång. När du följer grenarna av denna omfattande spår, kan du få en karta eller en GPS-enhet längs på din resa.

Gurka Trail

Gurka leden används inte så ofta som några av de andra lederna och kan förväntas vara bevuxen på platser. Leden följer bäckar som förgrena sig ut från gurka Creek. Den här vackra vyn kommer att bestå av en uppsjö av bladverk, mossiga creek banker och creek öar tillsammans med små vilda djur som fåglar. Längden på leden varierar som det skär med andra stigar som Kiamichi Ridge Trail. Leden är idealisk för nybörjare eftersom det är en blandning av gropiga och släta ställen i motsats till de flesta andra är främst stenig och ojämn.