mynewspapers.net

Åttonde klass examen anslagstavla idéer

Åttonde klass examen anslagstavla idéer


I ett skoldistrikt med mitt skolor är åttonde klass det sista året före gymnasiet. Många skolor har liten åttonde klass examen firandet, och även om en skola inte fira överföringen från åttan till gymnasiet, lärare kan använda en anslagstavla i klassrummet eller i skolans korridor till minne av tiden. Flyttar från högstadiet till gymnasiet är en viktig tid i livet för studenter, eftersom det återspeglar många förändringar som kommer att ske.

Fira utexaminerade

Använda avläggande av examen-tema dekorationer på din anslagstavla, som avläggande av examen mössor, klänningar och "Grattis Graduate" banners och design. Lista varje examen namn, tillsammans med en kopia av graduation ceremoni information, exempelvis den tid, datum och reception. Visa detta i klassrummet eller i korridoren så föräldrar och elever kan se den och få information.

Showcase akademiker

Använd din examen anslagstavla att visa upp var och en av kandidaterna. Placera en bild av var och en i styrelsen, och skriver lite något om dem, som liknar vad skulle kunna hittas i en årsbok. Eller, har varje elev skriva sina egna beskrivning i 25 eller mindre ord, och klistra in den under bilderna. Visa detta under slutet av den sista åttonde klass termin för elever och lärare att titta på.

Minns när

Skapa en "Kom ihåg när" anslagstavla för examen studenter. Placera sin åttonde klass bild bredvid en bebis bild eller bredvid en bild av dem på dagis. Har eleverna skriva en punkt med deras favorit minne från att vara ett mycket litet barn, så de kanske minns sitt förflutna som de rör sig framåt.

Fira året

Skapa en anslagstavla som hyllar det sista året i högstadiet. Lägga upp bilder av klass, exkursioner och speciella evenemang. Skriv korta stycken om speciella saker som den åttonde klass klassen gjorde, till exempel den hjärtans fest eller deras första dansen. Använda anslagstavlan utrymme för att fira studenternas sista året i högstadiet innan gymnasiet.