mynewspapers.net

Att välja stuga stil möbler för ett litet vardagsrumCottage stil möbler introducerades av dem som försöker att imitera de fina möbler av dem som var välbärgade. Virket var av lägre kvalitet, så färgen användes för att dölja brister i trä och att lysa upp mindre hus eller stuga. Cottage stilen passar mindre hem bra eftersom de ljusare färgerna gör ett rum visas större. En eklektisk blandning av möbler i lantlig stil hem kan vara repurposed att ge utrymme att känna luftiga och lättare då mörka trämöbler.

Instruktioner

• Välj höga hyllor att göra rummet visas längre. En gammal armoire målade en ljus färg kan användas i vardagsrummet för att lagra en TV, samt böcker, och har rätt känsla för stuga stil.

• Plocka armless stolar istället för overstuffed fåtöljerna. Använda en kärlek stol i stället för en full storlek soffa. Möblerna måste alla vara samma bas fast färg att agera som en bakgrund för ett mindre rum.

• Köpa möbler med smala ben visar istället för tyg flyter på golvet. Ljuset kommer att visa under möblerna och ge intryck av öppenhet till rummet.

• Konvertera en gammal bänk till ett soffbord hålla rummet öppet. Cottage stil möbler är ofta ombyggda eller repurposed från sin ursprungliga avsikt. Småskaliga soffbordet kommer att ge en illusion av mer utrymme i rummet.

• Drapera mjuk kastar stolar eller soffor att ge möblerna mysiga utseendet av lantlig stil. Med hjälp av mjuka färgade kuddar eller dynor ger också möbler en skön känsla.