mynewspapers.net

Att välja rangerbangård Paint färger för hus

Att välja rangerbangård Paint färger för hus


Trä exteriör ytterväggar kan målas nästan alla färger, så minska ner dina val och beslut fattas om en färg som du har att leva med – och i — för nästa flera år kan vara orsaken till överläggning. Innan du väljer en färg, kontrollera med ditt kvarter association, om du har en, att se till att det finns inga färg begränsningar i ditt område. Vissa stadsdelar reglera färger i ett försök att upprätthålla egenskapsvärden som kan minskas genom att ha en skrikig hus intill.

Instruktioner

• Titta på de andra husen runt yours, den naturliga omgivningen och landskapsarkitektur färgerna. Obs som är de mest framträdande, som blå, gul, vit eller beige hus, gröna träd, bruna jorden eller grå stenar och betong.

• Besluta om du vill att ditt hem för att smälta in i omgivningen eller sticker ut från dem, eller lite av båda.

• Välja de vanligaste färgerna som du ser som familjen grundfärgen för din spåranslutning om du vill smälta in eller göra en blandning av blandning och står ut. Måla din ytterväggar en färg att blandningar, sedan måla något trim, dörrar och fönsterkarmar en kontrastfärg för metoden mix. Ljust gröna och djupa bruna passa bra i skogsklädda inställningar. Tans, vita, off-vita och nyanser av grått passa bra i stadsmiljö. Tungt anlagda förorter hem fungerar bra i krämig gula, gråaktigt gröna och gråaktigt blå.

• Välj en kontrastfärg till de mest framträdande färger ser du om du vill att ditt hem att stå ut. Till exempel, om din omgivning är tung på grönska, anser röda toner för din spåranslutning. Blues kommer att stå ut bra mot bruna, medan nästan alla ljus ton kommer att ge lindring till grå landskap.

• Plocka ut minst ett dussin färg prov kort från avsnittet färg på din lokala järnaffär. Väljer flesta av dessa från familjen färg (röda, gröna, blues, etc.), men också plocka upp en eller två prover som helt enkelt fångar ögat.

• Skär isär alla prover som är på samma kort och trimma alla papper som inte är färg färg. Se till att inte trimma bort färgens namn eller ID koden. Om denna information är på en vit remsa under färgen, vik remsan bakom kortet så vita inte kan ses.

• Tejpa proverna på din nuvarande rangerbangård med maskeringstejp, lämnar ca 3 fot av tomt utrymme mellan prover.

• Titta på varje prov under dagsljus. Ta ner alla prover som du inte gillar. Hålla smalnande ned din färg val tills du har en du är nöjd med.