mynewspapers.net

Att välja den bästa sjukförsäkringen

Att välja den bästa sjukförsäkringen


Att välja den bästa sjukförsäkringen inte är alltid så lätt som du skulle tro det är. Det finns många olika typer av planer; varje med sina egna fördelar och nackdelar. Det kan bli ganska frustrerande uppgift som du försöker att avgöra vilket som är rätt för dig. Det finns flera faktorer du måste överväga innan du väljer den bästa sjukförsäkringen för dig.

Tycker om dina behov

Alla sjukförsäkring planer är olika. Det är verkligen inte en one size fits all politik. Detta innebär att du måste veta exakt vad du behöver från din sjukförsäkring plan innan du undertecknar upp till en. Har du redan ett hälsoproblem? De med ett allvarligt medicinskt tillstånd kan ha svårigheter att bli accepterade för sjukförsäkringen. Detta beror på att försäkringsgivaren vet att de definitivt kommer att behöva betala ut potentiellt mycket pengar. Du måste också tänka på om du vill ha eller behöver någon särskild extras. Har du några anhöriga? Skriv ner en lista med allt du behöver från din sjukförsäkring.

Titta på kostnaden och självrisker

Kostnaderna för sjukförsäkringen varierar beroende på dina omständigheter. Varje plan är skräddarsydd för att passa dina behov och om du väljer att ha några statister ingår. En sak du behöver uppmärksamma är självrisken av planen du är intresserad. Självrisken är summan pengar du kommer att behöva betala innan försäkringsgivaren hjälper till. Till exempel kan din medicinska räkningar komma upp till £1500. Om självrisken på din försäkring är £200, betalar försäkringsbolaget ut £1300. Du kan välja att betala en högre självrisk än det minimum av försäkringsgivaren. Ju mer du betalar själv, desto lägre blir din månatliga betalningar.

Jämför dina alternativ

Det finns alltid en frestelse att välja den första sjukförsäkring plan som du hittar. Det är mer praktiskt och om du vet någonting om sjukförsäkringen du kan anta alla planer är desamma. Dock om du vill se till att du hamnar med den bästa politiken som passar dina behov, har du att jämföra minst tre olika försäkringsgivare. När du tar dig tid att jämföra olika planer, finns det också möjlighet att spara pengar. Du kommer att kunna leta efter det mest konkurrenskraftiga priset.

Uppmärksamma rykte

En av de enklaste sätten att välja en pålitlig försäkringsgivare är att titta på företagets rykte. Besök konsument översyn webbplatser och se vad andra människor säger. Konsument recensioner är användbara eftersom de berätta om en persons faktiska erfarenheter med en försäkringsgivare. Detta inkluderar både goda och dåliga erfarenheter. Undvika försäkringsgivare som inte har några rekommendationer eller rekommendationer. Det är omöjligt att veta om du kan lita nya försäkringsgivare som inte har några recensioner eller rekommendationer. Bär alltid forskning om försäkringsgivaren innan du ansöker om någon sjukförsäkring plan.

Titta i varje detalj av din valda plan

Det är fantastiskt hur många människor Titta inte i deras hälsa försäkringen innan de tar det ut. Du måste veta allt om planen. Vad gör och ännu viktigare vad det omfattar inte? Det är viktigt att läsa finstilt. Låt oss inse det; de flesta av oss helt enkelt tickande den lilla rutan som säger "Jag godkänner villkoren" utan att ens läsa dem. Det kan ta lång tid att läsa igenom rad efter rad av små, ofta komplicerat, text. Men om du inte du kommer inte känna alla de avgifter du behöver betala. Du kommer inte att också se om det finns något viktigt saknas från politiken. Du vill inte ta reda på den hårda vägen att något inte är täckt!