mynewspapers.net

Att utveckla och implementera en affärsplan

Att utveckla och implementera en affärsplan


Utveckling av ny verksamhet kan börja med en bra affärsplan. Utveckla en affärsplan är viktigt att dokumentera de affärsmål, finansiella mål och marknadsplaner för ett nytt företag. Amerikanska Small Business Administration (SBA) är en värdefull resurs, som enligt deras hemsida, är dedikerade till att hjälpa "Amerikaner börja, bygga och växa företag." Efter avslutad affärsplanen börja implementeringar av din affärsidéer med finansiering och marknadsföring.

Affärsplan mallar

Använda en mall för att börja utveckla din affärsplan hjälper forma formatet på din plan. Med SBA riktlinjerna, som finns på deras hemsida, och en mall, kommer du ha en modell plan där du kan börja anpassa baserat på din affärsidéer.

Business Plan Beskrivning

Inkludera affärsmål det statligt exakt vad ditt företag gör. Dessa bör anges på avsnitten början av din plan. Ditt mål kan till exempel vara "för att öppna ett kafé i Fawn Grove, Pennsylvania." Detta enkla uttalande formar resten av din affärsplan. Expandera på era mål med en fördjupad beskrivning av produkter och tjänster som du planerar att erbjuda. Språk i inledningen måste vara begripliga för dem utanför din bransch.

Marknadsplan

Påbörja utarbetandet av en omfattande marknadsföring avdelningen av dokumentera en marknadsföring analys visar konkurrenternas läge och prissättning. Visa ett behov för ditt företag på marknaden jämfört med konkurrenterna. Nästa, lista över hur du planerar att marknadsföra ditt företag. Innehålla uppgifter för reklam och direkt marknadsföringskampanjer, print communications, webbplatser och andra säljer strategier. Inkludera alla potentiella partnerskap med leverantörer för att hjälpa till med din försäljning. Marknadsföring är nyckeln till framgång för alla nya företag.

Finanser

Inkludera uppgifter om lönsamheten potential, förväntade kassaflöde och intäkter, utgifter och nettoförmögenhet, prissättningen för produkter och tjänster samt en treårig Sammanfattning av framtida ekonomi. Inkludera stöd till dokumentation, till exempel skattedeklarationer, franchise licenser, leasing och försäkringsbevis statligt licensieringen med din affärsplan. Den ekonomiska delen i din marknadsplan blir öga öppnande inför din budget och förväntningar. Potentiella långivare kommer att vara särskilt intresserad av detta avsnitt och kommer att göra antaganden baserat på informationen i din affärsplan.

Business Plan för genomförandet

Slutföra utvecklingen av affärsplanen och sedan genomföra din affärsidéer. Använd din affärsplan hjälper dig med finansiering. Om du inte redan har finansieringen, kommer att du behöva säkra lån och bidrag. Med din affärsplan i hand, söka potentiella finansieringskällor. SBAS webbplats finns information om låntagare inklusive skriftligt material, gratis online utbildning om finansiering av ditt företag och information om sina egna finansiella program. Efter att säkra finansiering, ta de första stegen i försäkring, licensieringen, hyra utrymme, kan inköp av utrustning och utvecklar en produkt eller tjänst du marknaden. Om ditt företag är en hem-baserat tjänst, som sällskapsdjur sitter, kan du börja att genomföra marknadsföringsstrategier som beskrivs i avsnittet marknadsföring av din affärsplan.