mynewspapers.net

Att utreda ett undersökande projekt

Att utreda ett undersökande projekt


Vänder tabellerna på ett undersökande projekt kan skörda utdelningar och hålla ordning på en institution. Som frasen från berömda grafiska romanen och filmen med samma namn, "Som klockor the Watchmen," antyder, även de organisationerna i makt och dessa uppdrag att hjälpa människor ofta köra vilse. De flesta grupper bör tar gärna emot lite counter intelligence och tillsyn, enligt "Praktiska undersökningsmetoder," av Kevin B. Kinnee, "Traditionellt lag verkställighet har berott på utbildning på arbetsplatsen som en metod för att utveckla nya utredare" som lämnar dem vidöppen för att begå fel.

Instruktioner

• Titta på projektet noga för tecken på oegentligheter eller ärliga misstag. Lata eller olämplig utredare kan ofta vara skyldige lika ofta som något olycksbådande.

• Fråga enskilda utredare och gruppmedlemmar om sina åtgärder. Ta reda på vad var och en har fått i uppgift att göra och hålla dem till deras word.

• Håll koll på de dagliga åtgärderna i gruppen som helhet. Ställa frågor om undersökningen mål och vem har ansvaret.

• Upprätta en förbindelse med andra enskilda kring projektet. Låt andra medlemmar av allmänheten vet vad du håller på med och hur de kan hjälpa.

• Jämföra projektets resultat till din egen kunskap om fallet eller ämnet i fråga. Fokusera på de specifika resultaten och eventuella upplevda justitiemord som du misstänker.

• Konfrontera en utredningsgrupp med avvikelser i sitt arbete. Lämna in ett klagomål med deras avdelning eller större företag om du upptäcker något fel. Annars gratulera dem gjort om du instämmer med sina resultat.